Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Správy z NHL

McDavid: Je dobré, že nikto nepíše o mne a Draisaitlovi

Zdá sa, že Connor McDavid sa príliš nestrachuje o svoju šiestu Trofej Arta Rossa v kariére, pokiaľ neprestáva jeho tím Edmonton Oilers víťaziť.

Obhajca Hartovej trofeje ovládol v minulej sezóne kanadské bodovanie NHL so 153 bodmi, s ktorými si vytvoril osobný rekord. V tejto sezóne on ani Leon Draisaitl nezbierajú body ich typickým tempom, no Oilers dokážu vyhrávať aj bez toho, čo je vzhľadom na ich majstrovské ambície povzbudzujúce.

„Nie je to jeden z tých rokov, kde bude každý písať o všetkých tých veľkých číslach a podobných veciach. Ale, už sme tam boli a zažili to,“ povedal McDavid pre Sportsnet.

„Teraz je to o tom, aby ste boli súčasťou niečoho, a ja si myslím, že je dobré, že nikto nepíše o tom, ako sú Connor McDavid a Leon Draisaitl na čele tej cesty.“

Článok pokračuje pod reklamou

McDavid je piaty v bodovaní NHL so 67 bodmi zo 43 duelov a so stratou 18 bodov na lídra Nikitu Kučerova. Draisaitl je až na 14. mieste s 57 bodmi . Ich nižšia produktivita nie je dôvodom na obavy, hlavne, keď Oilers teraz ťahajú 16-zápasov víťaznú sériu a od príchodu trénera Krisa Knoblaucha majú bilanciu 26-6-0.

„Je skvelé produkovať ofenzívu? Samozrejme, že je. Ale my chceme byť súčasťou niečoho, chceme byť súčasťou tímu a mužstva, ktoré dokáže napáchať škody neskôr v sezóne,“ skonštatoval McDavid.

A čo stojí za dramatickým vzostupom tímu v tabuľke?

„Hráme trochu odlišný systém, ako sme tu hrali kedykoľvek predtým a stále viac sa s ním zžívame. Môžete to vidieť v obrannom pásme, kde je menej korčuľovania hore-dole. Je to tam omnoho pokojnejšie,“ myslí si McDavid.

Edmonton sa po katastrofálnom začiatku sezóny prepracoval už na tretie miesto v Pacifickej divízii. Najbližší zápas odohrá 6. februára proti majstrovskému Vegas. Prípadnou výhrou by vyrovnal najdlhšiu víťaznú sériu v histórii NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies