Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi


William Nylander sa teší z gólu (foto: Instagram/Toronto Maple Leafs)

Hviezdny útočník tímu Toronto Maple Leafs, William Nylander, sa v piatok rozprával s novinármi po prvýkrát od začiatku play-off, ale veľa toho o dôvode jeho absencie v prvých troch zápasoch série prvého kola play-off proti Bostonu nepovedal.

„Pozrite, je to osobná vec, takže to toho nepôjdem. Je to to, čo to je. Nie je to vážne nič, z čoho by sme museli mať stresy. Nemôžete sa prinútiť k návratu, takže budem pripravený, keď budem pripravený,“ povedal Nylander.

Nylanderova absencia je údajne spôsobené vážnou migrénou, pre ktorú tímoví lekári vykonali aj testy na potras mozgu, ktorý sa nepotvrdil.

Absencia dvadsaťsedemročného Švéda bola prekvapujúca, pretože nič predtým nenaznačovalo možné problémy a v základnej časti zvládol odohrať všetkých 82 zápasov.

Článok pokračuje pod reklamou

Nylander počas série korčuľoval a v piatok absolvoval kompletný tímový tréning vo formácii s Pontusom Holmbergom a Callem Jarnkrokom. Tím ešte nepotvrdil, že bude hrať vo štvrtom zápase série, ktorý sa odohrá v sobotu.

„Dnes na ľade vyzeral podľa mňa skvelo,“ poznamenal hlavný tréner Sheldon Keefe.

Možný návrat Nylandera v sobotnom zápase by dodal ofenzíve Maple Leafs potrebný impulz. V prvých troch dueloch totiž vyprodukovala len šesť gólov a ak by tím prehral aj v sobotu, čelil by vypadnutiu. Aktuálne prehráva 1:2 na zápasy.

„Je pre mňa šialené sledovať tie zápasy z domu. Nikdy v živote som nebol taký nervózny,“ dodal Nylander, ktorý si v tejto sezóne vytvoril osobný rekord s 98 bodmi a v kariére vyprodukoval 40 bodov v 50 zápasoch play-off.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies