Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Sumáre

Ružičkov tím prehral ôsmy zápas po sebe, Slovák nehral

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohral len jeden zápas. Hoci v ňom hral aj tím slovenského útočníka, ten do akcie nezasiahol.

ARI - CAR 1:5

Carolina natiahla sériu prehier Coyotes, Ružička nehral

Piotr Kočetkov urobil 30 zákrokov, aby položil základy triumfu Caroliny 5:1 nad Arizonou, ktorá prehrala už ôsmy zápas po sebe. Z gólov Hurricanes, ktorí vyhrali šiesty zápas z posledných ôsmich, sa tešili piati rôzni hráči – Jordan Martinook, Jalen Chatfield, Seth Jarvis, Teuvo Teräväinen a Michael Bunting. Martin Nečas a Jack Drury zaznamenali po dve asistencie, aby boli jedinými viacbodovými hráčmi duelu. O jediný gól domácich sa postaral Dylan Guenther, ktorý znižoval na 1:2. Karel Vejmelka inkasoval päť gólov z 26 striel a v 47. minúte ho nahradil Matt Villalta. Ten pri debute v NHL urobil štyri zákroky.

Slovenský útočník Adam Ružička, ktorý bol vo svojich prvých dvoch zápasoch po zmene pôsobiska najmenej vyťažovaným hráčom Coyotes, tentoraz v základnej zostave nefiguroval. Nahradil ho v nej Michael Carcone.

„Začali sme naozaj dobre, čo je vždy skvelé vidieť. A potom podal naozaj dobrý výkon aj náš brankár. Urobil niekoľko vážne dobrých zákrokov,“ povedal po zápase tréner víťazného mužstva Rod Brind’Amour, ktorého zverenci otvorili skóre už po 16 sekundách a v piatej minúte viedli už 2:0.

Článok pokračuje pod reklamou

Jeho náprotivok, Andre Tourigny skonštatoval: „Samozrejme, že ten spôsob, akým sme začali zápas, bol nešťastný. Myslím si, že to nebolo preto, že by sme nehrali dobre, ale musíme byť trochu dôslednejší pri maličkostiach, čo je na mne. To je moja zodpovednosť.“

Jordan Staal vďaka asistencii vyrovnal so 416 bodmi Jeffa O’Neailla na šiestom mieste historického poradia tímu. Pred ním sú Ron Francis (1 175), Eric Staal (775), Kevin Dineen (544), Sebastian Aho (525) a Brind'Amour (473).

Martinook otvoril skóre už po 16 sekundách hry:

Hviezdy duelu: 1. M. Nečas (CAR), 2. S. Jarvis (CAR), 3. P. Kočetkov (CAR)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies