Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Boston Bruins

Tému založil: pato
24.01.2010 - 11:51:22
Keďže som fanda medveďov a veľmi sa na tejto stránke o nás nepíše, najmä v diskusii, rozhodol som sa pridať sem takúto tému. Píšte tu všetko, čo sa bude Bruins týkať, t.j. prestupy, forma, výmeny a pod. Bude rád, keď s nás tu fandov Bruins zíde čo najviac.

12.07.2013 - 00:33:04
avatar
z dnešného campu:
For the new guys very impressed with Fitzgerald, reminds me of a quicker Dave Poulin, everything about his skill and hockey sense is spot on,,only thing that will hold him back (if at all) is his size, he's just a really good hockey player, early portion of camp was stick handling and technical training and while most struggled being almost static he was at decent speed and looked great doing it

Next or equal was Cehlarik, nice hands, very smooth , visually looks the part, not fair to say this but imagine a Krejci type player on the wing, same type of skill set at the same age(I do remember Krejci at prospect camp) sat next to DKH and we were both wowed with him.
12.07.2013 - 01:41:15
avatar
Aby som neotravoval mega dlhym postom, tak sa teraz vyjadrim k zmenam v kadri Bruins. Nebol som pocas dovolenky ani sekundu na internete, dal som si zavazok, takze ostal som dost prekvapeny, ked som sa docital, co sa vsetko stihlo za tie dni upiect. Bolo mi jasne, ze niektori hraci proste odidu. Neda sa hrat donekonecnaa stale s tym istym vrecom hracov. Zacnem branou...

Tuukka zmluvu predlzil, ale o tom som sa vyjadril uz v diskusii pod clankom. Jednotku mame zabezpecenu. Opustil nas Anton Khudobin , ktory si ma celkom ziskal svojimi vykonnmi v drese Bruins. Ak dostal sancu, nesklamal. Naopak, chytal vyborne. Uz v KHL sa mu darilo. Carolina ho kupila za drobne. Lacnejsiu a lepsiu dvojku uz nezozenieme. Podpisali sme Chada JOHNSONA , ktory vlani odychytal par kvalitnych zapasov za Phoenix. Stal 0.6 mil. Zrejme zacne ako dvojka. Uvidime co na farme mlade duo Svedberg-Subban, ktore sa postupom casu bude tlacit hore.

V obrane nastala jedna zmena. Odisiel Andrew Ference , podpisal 4rocnu zmluvu s Oilers. Mozno vsak trochu riskantna, cap hit je 3.25 mil a Andrew uz v poslednej dobe trochu stagnoval. Mam ho rad, s Bruins zazil vela, ale nemyslim si, ze bude tazke ho nahradit. Kazdopadne, odchod Andyho bol ocakavany, peniaze sa jednoducho setrili na Raskyho. Jeho miesto zaujme nejaky mladas. 33, 44, 54 a 55 su jasni do obrany a Hamilton pride do campu taktiez lepsi ako vlani. Uz ma skusenosti viac, bude rast. Krug a najma Bartkowski maju na NHL uz teraz. Nemam obavy o nasu obranu.

No v utoku neostal kamen na kameni. O tom, ze v time zrejme skoncia Nathan Horton a Jarda Jagr , sa vedelo uz davnejsie. Hoci, o oboch zaujem bol (co sa Jardu tyka, najma po trade Seguina, pri nedostatku RW). Nakoniec opustili tim obaja. Horton podpisal vyhodnu zmluvu v Jackets. Ma pokoj, vraj neslo o financne zalezitosti, ale Nathan citil, ze je spravny cas zmenit dres a trochu odist od velkeho tlaku. Podpisala sa pod toto rozhodnutie samozrejme aj jeho rodina. V Columbuse vela stastia a vdaka za vsetko Nathan! Za vykony a to co v drese s B na hrudi dosiahol si zasluzi respekt. rovnako samozrejme Jarda. V play off sice nedal gol, ale pre tim bol podstatny aj tak. Skoda, ze tento pribeh neskoncil stastnejsie, ale taky je zivot. O Jagra ma zaujem Montreal, ak tam aj skonci, nebudem mu to mat za zle. I tak uz prestriedal tretinu klubov. ale v zapasoch proti Bruins Kazdopadne, thank you sir JJ! Uz len vidiet takuto legendu a fantastickeho sportovca v drese mojho milovaneho klubu bola cest. Aspon tych par desiatok zapasov...

Prvy sok prisiel, ked sa oznamila vymena medzi nami a Dallasom. Tim obetoval Tylera Seguina a Richa Peverleyho + s nimi odisiel aj mlady Ryan Button . Naproti tomu sme ziskali svedsku hviezdu menom Loui ERIKSSON , ktory so sebou do Bostonu privezie aj spoluhracov - prave kridlo Reilly SMITH , rovnako prave kridlo Matt FRASER a prospect Joe MORROW . Tato vymena prisla ako blesk z jasneho neba. Ale o vymene Tylera Seguina sa hovorilo uz dlhsie. "Sepkalo sa" (a skutocne, len sepkalo) o jeho zlej pracovnej discipline, vraj chodil neskoro na treningy, ak hrali Bruins seriu s Torontom, tak vraj po zapasoch oslavoval v baroch (aj po prehratych). Tyler bol vzdy clovek, ktory si evidentne uziva zivot. Nemam mu to za zle, ale tim, ktory vedie Zdeno Chara a ktory je disciplinovany, mu toto tolerovat nebude a bude vyzadovat urcitu disciplinu. Navyse ak sa k tomu pridruzila slaba forma v play off, vysledkom bol trade, ktory nakoniec asi pomoze obom stranam. Tyler je nesmierne dynamicky hrac s ofenzivnym potencialom bodu na zapas (ak nie viac), bude hrat zrejme post centra a casu na lade bude travit habadej. Ale musi sa zlepsit vo viacerych cinnostiach. Niekedy ide do kluciek, ktore nemaju sancu na uspech, je citatelny hrac... rovnako musi nabrat este vacsiu silu. Je este mlady a buducnost je pred nim. Tak vela stastia, Tyler! Pohar s nami mas taktiez, takze na Boston bude spominat len v dobrom. A samozrejme, nesmiem zabudnut na Pevsa. Velmi cenny hokejista, Dallas si ho rychlo oblubi. Jeho pracu prevezme Carl Soderberg, ktory by mal hrat v tretej lajne. Pevs mi ale bude chybat, hoci jeho caphitu sme sa zrejme museli zbavit.

Tesim sa ale z Erikssona. Okrem toho, ze je to skvely hrac (two way, k tomu aj nesmierne sikovny, ci uz v hre alebo aj v najazdoch), tak je to aj sympaticky hrac. V poslednych sezonach vynechal len par zapasov, uz neraz pokoril hranicu 70 bodov a nieco podobne by mohol dokazat aj v medvedom drese. S Bergym a Marshym by mohli vytvorit uderny druhy utok. Hoci je Loui lave kridlo, u nas bude hrat zrejme napravo. Sam Julien sa vyjadril, ze este nevie samozrejme, kde bude hrat, na to je este skoro. Ale realne vidim len dve moznosti. Medzi Bergym a Marshym alebo v prvej lajne.

Uvidime co Smith a Fraser, je mozne, ze sa jednemu z nich ujde miesto praveho kridla v tretej lajne spolocne so Soderbergom a Kellym. Ale o to miesto bude zaujem aj u Carona, Spoonera, Knighta ci dalsich mladikov z farmy v Providence. Sam som zvedavy. Zvacsili vsak ofenzvnu hlbku v time. Su pomerne mladi, 22-23 rocni, takze pohoda jahoda. No a Joe Morrow je znamy talent. Hoci to, ze sa stahoval opat raz mozno naozaj o niecom svedci (nejake problemy s pracovnou moralkou? Neviem), ale je stale mladucky, sezonu odohra na farme. Uvidime, co z neho bude. V defenzive stale medzery, v utocnej faze kvalitka...nechejme še prekvapic. Je to vsak velmi dobry prospect.

No a dalsia prestupova bomba. Jarome IGINLA -> Boston. Mozno pre niekoho scifi pribeh, ale naozaj je to tak! Pousmial som sa pri pohlade na tento podpis. Vsetci si pamatame 28. marec. Hoci na Jaromea som nenadaval, bol som sklamany, ze si vtedy vybral Pens. Ale respektoval som to. Hoci ma nesmierne potesilo, ked sme ich nasledne vyradili. Vzdy som vsak mal Iggyho rad a som rad, ze je v drese Bruins. Akasi nahrada za JJ. Hviezda, ktora sice ma najlepsie roky za sebou, stale vsak je schopny dat 30-35 golov a nazbierat 65-70 bodov. Samozrejme skvely lider, charizma z neho srsi, vie sa pobit. Ja som spokojny. Aj po odchode Jagra a Seguina Boston potreboval hviezdu. Aj z marketingoveho hladiska. Jarome to splna. A dokonale podla mna zapadne do prvej lajny s Krejcim a Lucicom. Typologicky aj produktivitou by Hortyho nahradit mohol. Je to skvely strelec, pravak, aj na presilovke velka zbran. Krejci ho bude zasobovat skvelymi finalnymi prihravkami. V Pittsburghu sa mu sice v play off nedarilo podla predstav, ale zato mohlo viac faktorov. V Pittsburghu to bolo narychlo, na inej pozicii aku roky hrava, k tomu aj s Bylsmom to bolo problematicke. Odisla forma, posobenie v Pens sa hodnotilo ako sklamanie. Verim, ze u nas bude opat stary dobry Iggy. Ma cas sa pripravit a celu 82zapasovu zakladnu cast pred sebou.

Podpisane, podciarknute, tim sa trosku zmenil, ale kostra ostava, myslim, ze sme odchadzajucich hracov adekvatne nahradili + Soderberg dostane viac priestoru, vlani prisiel narychlo a odohral toho malo, aby sa dal hodnotit. Nahradi Pevsa v tretej lajne pravdepodobne. Aj ked to ukaze az sezona.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rask
Johnson (Svedberg)

Chara - Boychuk
Seidenberg - Hamilton
McQuaid - Bartkowski
Krug

Lucic - Krejci - Iginla
Marchand - Bergeron - Eriksson
Soderberg - Kelly - Smith/Caron/Fraser/Spooner/Knight/Nick Johnson...
Paille - Campbell - Thornton

Takto nejako by to mohlo byt. Julien este nevie, ci bude hrat Soderberg kridlo alebo centra, zvlada oba posty. Ale Kellyho by som osobne nechal na centri. A o pravom kridle v tretom utoku nemam ani potuchy. Tam bude boj. No a Merlot line bez zmeny, ved naco menit jednu z naj 4. formacii (zrejme najlepsiu vobec). ?

Thats all, uvidime, co prinesie zvysok leta. Do konca buduceho tyzdna napisem suhrn sezony 12/13 (alebo len 13, ze pani B. a F.? ) v podobe blogu.
12.07.2013 - 16:34:48
avatar
Pekne zhodnotené
12.07.2013 - 16:35:07
avatar
Patrice Bergeron signs 8 year deal(AAV 6.5 Million)
12.07.2013 - 16:39:57
avatar
luxus
hodnost .
12.07.2013 - 17:03:13
avatar
Peto: Co je to DKH z toho reportu?
12.07.2013 - 17:06:26
avatar
to fakt netuším, asi nejaký užívateľ z hfboards alebo David Krejci H...
12.07.2013 - 17:35:45
avatar
Skvela zmluva. Hoci stale prevladaju obavy o Patyho co sa tyka otrasu mozgu, ale ja verim, ze sa nic zle nestane. Ak bude zdravy, tak bude dlho roky oporou Bostonu a hviezdou NHL. Vidim unho aj u dalsich borcov, ze su hrdi na to, ze hraju za Boston a dres menit nechcu. Rask sa tiez vyjadril, ze nikdy v ziadnom pripade nerozmyslal o tom, ze vyskusa trh. Chcel podpisat a v idealnom pripade chce ostat v drese Bruins do konca NHL kariery. Ale to len tak na okraj. Verim, ze sa este v buducnosti poriesi zmluva Krejcimu a Seidenbergovi.

Chia splnil vsetko, co sa od neho v tomto lete cakalo. Nic mu nemozme vycitat. Svoje miesto si zastal a tim udrzal. Samozrejme, 100% sa nezachova ziaden tim.

13.07.2013 - 01:12:56
avatar
„Zůstat členem Bruins po celý život by pro mě znamenalo strašně moc,“ tvrdil už začátkem července sedmadvacetiletý centr. „Tenhle klub mi věřil od mých osmnácti roků, když jsem sem přišel. Boston je teď mým domovem. Tak to cítím, miluju tohle město, miluju lidi v něm. A miluju Bruins. Doufám, že se nám podaří dohodnout.“

„Je elitním hokejistou. V lize není moc takových, co by dokázali to, co on,“ říká trenér Claude Julien. „Samozřejmě jsou chlapi, kteří dají za sezónu padesát branek, ale on je nejlepší ve hře na obou stranách kluziště. Je to svědomitý hráč, který chce dávat góly, ale také jim chce zabraňovat. Chce být nejlepší na vhazování. Chce být nejlepší ve všem.“

„Často dáváme za příklad pracovní morálku našeho kapitána Zdena Cháry, ale Bergy je úplně stejný. Každý den chce být na ledě tím nejlepším, dokonce i při tréninku. Se Zdenem při něm sehrávají tvrdé souboje a jsou skvělým příkladem pro ostatní.“


13.07.2013 - 10:44:48
avatar
krása Paťo..lepšie si to nemohol zhodnotit...ak Julien skonči,mohol by si byt jeho nastupcom potom ti pojdem robit asistenta
13.07.2013 - 21:49:24
avatar
so proud to be Bruins fan

29.08.2013 - 22:02:54
avatar
The Boston Bruins have signed general manager Peter Chiarelli to a four-year contract extension through the 2017-18 season.

http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=430751
30.08.2013 - 19:55:20
avatar
Iggy premierovo s B na hrudi...

http://bruins.nhl.com/club/blogpost.htm?id=19814&navid=DL|BOS|home
10.09.2013 - 11:33:37
avatar
Behind the B, Episode 1:
https://www.youtube.com/watch?v=MYKU-bUJre0

paráda
16.09.2013 - 19:35:39
avatar
Dnes prvy pripravak proti nasim kamaratom z Montrijolu. Crta sa prva konfrontacia bratov Subbanovcov? Je to mozne...

Forwards: Anthony Camara, Craig Cunningham, Alex Fallstrom, Rob Flick, Matt Fraser, Jarome Iginla, Nick Johnson, David Krejci, Milan Lucic, Daniel Paille, Carl Soderberg, Ryan Spooner, Shawn Thornton

Defensemen: Matt Bartkowski, Tommy Cross, Torey Krug, Adam McQuaid, Kevan Miller, Zach Trotman, Ben Youds

Goaltenders: Chad Johnson, Malcolm Subban

Canadiens' Lineup (according to MontrealCanadiens.com):

Forwards: Travis Moen, Gabriel Dumont, Michael Blunden, Daniel Brière, David Desharnais, Ryan White, Christian Thomas, Max Pacioretty, Louis Leblanc, Nick Tarnasky, Charles Hudon, Stefan Fournier

Defensemen: Douglas Murray, Jarred Tinordi, Josh Gorges, Francis Bouillon, P.K. Subban, Darren Dietz

Goalies: Carey Price, Robert Mayer
16.09.2013 - 20:13:14
avatar
Pato, Loui nehrá však? Veľmi sa teším na "nových" medvedíkov v novej sezone

Nevieš v akých formaciach sa bude hrať?
16.09.2013 - 20:31:12
avatar
Nie, Loui dnes hrat nebude, ani Rewaya som nikde v zostave Montrealu nevidel.

Formacie by mali byt taketo

https://twitter.com/NHLBruins/status/379319889338839040/photo/1

Na kempe udajne velmi dobre posobi Soderberg, ktory nieco zhodil, je rychlejsi a viac si zvykol na zamorsky styl, leto a cas, ktory je uz v medvedom vyborne vyuzil... osobne ho cakam na zaciatku v tretej formacii a na treningoch sa strieda s Marshym aj v druhej presilovkovej, kde je aj Eriksson a Bergy. V tretej lajne bude inak dost boj, kedze odisiel Peverley - vyborne posobia v kempe mladici ako Spooner a Knight. Udajne ani posily z Dallasu nezalahaju. No a v zalohe je aj Caron napriklad este, ktory podpisal na rok a ma jednu z poslednych, ak nie poslednu sancu, dokazat, ze ma na NHL. Lebo doteraz to bolo take rozpacite. Niekedy robil dobre veci, niekedy bol dost nevyrazny. Chlapci si uvedomuju, aka bitka bude o to jedno miesto v lajne. Hoci ani Soderberg nema nic iste, mal by zacat sezonu tam, kde sa ocakava. Ale je dobre, ze mame viac alternativ v utoku.

Situaciu okolo Zdena uz viete, pocas presiloviek sa Bruins na treningu venuju prave jeho praci pred brankoviskom, na modrej boli v prvej presilovkovej Krug a Krejci, na kridlach Looch a Iggy. Krug a Bartkowski si zatial vedu dobre, takze sa ocakava, ze prave medzi nimi dvomi sa rozhodne, kto zahaji sezonu v zakladnej zostave.
16.09.2013 - 21:12:00
avatar
tu to mas pato


MALCOLM AND P.K. SUBBAN GO HEAD-TO-HEAD ON TSN2 TONIGHT

http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=431972

20.09.2013 - 22:14:34
avatar
According to #NHLBruins coach Julien, Patrice Bergeron will play tomorrow night in #Detroit.



kelly - https://twitter.com/NHLBruins/status/380830138692169728/photo/1
20.09.2013 - 22:18:52
avatar
Vie mi prosim niekto dat sem konkretne formacie bruins z dnesneho zapasu proti Red Wings?

Pato: dakujem

< 1 ... 30 31 32 33 34 35 ... 45 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies