Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

29.11.2014 - 14:32:25
avatar
Kindl/Lashoff na waiver podľa môjho názoru, ale bude to zrejme tak, že Xavier pôjde na farmu, ale rád by som sa mýlil.

Jurčo sa chytil, ako som písal, tá akcia pri góle na 4:4 bola pohľadná.
29.11.2014 - 04:33:56
avatar
Devils 4 - 5 SO Red Wings SO win ? wtf ? Am I dreaming or something ?

Výhra po nájazdoch po dlhej dobe, konkrétne a presnejšie od 14. marca. Vtedy rozhodol Tatar, dnes to bol Gus.

1.tretina z našej strany zlá, Mrázek cold, v PK Quincey nevyhodil, z toho pramenil jeden gól, na 3:1 dal Harrold po tom, čo sa nevrátil Ericsson. Ale aj také bývajú, dúfal som však v to, že nezložíme zbrane.

2.tretina začala rovnako ako zo zlého sna, Cammalleri PPG - 4:1. Nutkaniu ísť späť som odolal Potom začal uragán, v druhej tretine pomer striel 17:5 pre nás a že to bol tlak ako sa patrí. Devils nevedeli, kam skôr skočiť, znížili sme na rozdiel jedného gólu.

V poslednej časti sme paradoxne príliš nestrieľali, ale akcia pri góle na 4:4 stála zato. Kronner, Jurky - klobúk dolu za tú akciu. Dúfal som, že ten zápas kompletne obrátime (aj pre môj tiket), nevadí, išlo sa do SO.

Fakt, že sme hrali proti najväčším tragédom pri nájazdoch v lige, ale to je fuk, máme 2 body a posledných 10 zápasov sme 7-2-1, pokračovať. Pripomínam, že z 23 zápasov máme iba 5 regulation losses.

PLUSY:
PP zase fungovala, 2 góly a niekoľko podarených, no nevyužitých akcií. Spočiatku sme boli najhorším tímom v PP v lige, teraz sme zas najlepší, najviac PPG za posledných mesiac spomedzi všetkých tímov.


Stephen Weiss - Chlapčisko je nabudený, vidno, že ho štve dlhá absencia, chce hrať, tvoriť, pomáhať, asistovať, strieľať góly. Ouelletov gól bola jeho zásluha a okrem toho pri PP bol blízko ku goalu, trafil brvno. Nech v tom pokračuje.

Never give up - Dnes platilo do bodky. Za žiadneho stavu, v žiadnej situácii. Fantastický obrat, jediná škoda, že nebol dokonaný ešte v riadnej hracej dobe.

MÍNUSY:
PK - dnes nefungovala tak, ako sme zvyknutí, bol by som nerád, ak by sme v tých číslach poklesli, resp. ak by nás mali neubránené PK stáť body. Dnes to našťastie nebol tento prípad.

mínus aj plus - Mrázek - V prvej tretine som z neho nemal vôbec dobrý pocit, neskôr ale, ako písal ninety, zvýšil svoj level a predviedol niekoľko huge saves zachraňujúce zápas.

Refs - kriste pane, niektoré calls, hotová katastrofa. Zajacovi by mal niekto vysvetliť, že hokejka sa drží v ručičke pevne a nie jednou rukou (čo je v poriadku) nespevnene.

V nedeľu o 20:00 Canucks doma, začíname dôležitú sériu domácich zápasov, po Vancouveri to je v utorok Florida, štvrtok Dallas, sobotu Rangers. Držíme krok so špicou divízie, Montreal časom odpadne, ich pokles očakávajú už snáď všetci od renomovaných a uznávaných writerov a analytikov až po amatérov sledujúcich NHL. Tampa asi dole nepôjde, tam sa to nedá očakávať, Bruins sa vráti Zdeno, budú silnejší, rovnako ako Krejčí. Ale dobré to je, keep it up, vyvarovať sa hlúpym chybám a pôjde to.

LGRW
29.11.2014 - 01:09:38
avatar
Yzerman frajer.
28.11.2014 - 21:36:05
avatar
Akosi sa mi do toho nechce, ale ak tak veľmi žiadate
25.11.2014 - 22:20:28
avatar
Za St.Louisa máte NEPOMERNE mladšieho hráča, silového hráča, lídra, praváka + dva picky, prvý ste použili na MacLeoda (aspoň myslím), ďalší máte v 1.kole 2015.

Takže vlastne buďte radi, že ten trade request podal
25.11.2014 - 11:54:02
avatar
Štefan
17.11.2014 - 18:36:41
avatar
Lenže keď je ten NHL klub veľkou časťou tvojho života, tak potom je to pochopiteľné.

A poprosím Jurčo out, Pulkkinen in
17.11.2014 - 10:43:34
avatar
Dehonestujúci, zahanbujúci, katastrofálny výkon. To vlastne ani nebol výkon. Pýtam sa, čo viac ? Sme oddýchnutí, saturday off, kdežto Montreal hral v sobotu v noci, na hotel prišiel o 2:00 ráno, a my čo urobíme proti unavenému súperovi ? Miesto toho, aby sme na nich vybehli tak, ako sa patrí, tak hráme rovnaký hnoj ako oni. Montreal hral taktiež jedno veľké nič, my sme však hrali ešte o kúsok horšie. Skutočne, snáď najnudnejší zápas v sezóne. Toto nechcem vidieť, nestrieľali sme, vôbec nič, tu nie je čo hodnotiť, keby sme mali bilanciu 14-0-1 a príde takýto zápas, tak držím hubu a nepoviem nič. Ale v situácii, kedy budú dobré všetky pozbierané body, som maximálne nasratý.
10.11.2014 - 03:20:56
avatar
Wings 3 - 4 SO Lightning

...alebo, ako ísť do nájazdov znamená pre Red Wings aickú stratu extra bodu z OT.

Skutočne v naše dobro dúfam, že nájazdy sa čím skôr zrušia, resp. nezrušia, ale zaviedol by som OT 3 on 3, proste niečo, kde bude menšia šanca toho, že pôjdeme do nájazdov, lebo v poslednom období fakt katastrofa, nabudúce tam treba poslať Glendeninga, Millera a Quinceyho. Nyquist je v zápasoch fantastický, ale tú jeho five hole deke do backhandu si čoskoro zapamätajú gólmani natoľko, že už budú vedieť, čo chce robiť. Tatarov a najmä Helmerov nájazd škoda komentovať. Helmovi div že neušiel puk. Howard bol tiež kedysi v nájazdoch fantastický, teraz sa nechá vykúpať, možno to má už aj v hlave, psychický blok.

Ďalej, veľmi málo strieľame, hľadáme najvhodnejšiu pozíciu, chceme to doniesť až do kuchyne, nie sme Red Wings z roku 2002, ale Red Wings 2014, toto treba zlepšiť, veď už nám utieklo 5 bodov z extra time a zápasov je ešte dosť na to, aby sme stratili ďalšie zbytočné body.

Nyquist - Minulú sezónu mal priam ťažko uveriteľnú hot streak. Tak nejak som tajne veril, že to nebola iba náhoda a on bude aspoň z polovice tak úspešný v streľbe aj teraz. Ale chlapčisko udivuje, dnešný gól naozaj fantastický, udržal sa na puku, použil obrancu "as a screen" a krásne trafil, fakt som rád, že takto pokračuje. A v predĺžení to naservíroval Nikovi, ach jaj Kronner.

PP - Tiež vec, ktorá sa zlepšila, a to dosť výrazne. Ale veru, aké je to jednoduché, niekto pochopil, že stačí strieľať a výsledky sa dostavia. Presne tak, ako to ukázal Mule práve dnes. Helmov gól bol netradičný PP goal. Treba v tom pokračovať, lebo special teams rozhodujú zápasy, to ale nie je nič nové.

OVERTIME Hoci nájazdy nevieme, v OT hráme skutočne jak z partesu, chýba tomu len gól. Naozaj sa pri predĺženiach bavím, len chcelo by to, aby sme nešli do tých hnusných nájazdov a rozhodli už v OT.

MINUS: Kindl...stále sa trasiem, keď je na ľade. Je krásne, že v stredu a v piatok dal PP goals, to však nič nemení na tom, že je neistý, dnes fantasticky naservíroval Kucherovovi (v 3rd P za stavu 3:3), ten našťatie odmietol veľkú šancu.

A stále mám pocit, teda, viem to, chýba nám ešte jeden kvalitný útočník, niekoho to chce dať von, páčil by sa mi tam aj Pulkkinen, Mantha, niekto schopný, kto vie dať gól aj z pološance.

Zaslúžený oddych (veru, aj ja mám toho dosť), voľno 4 dni a v piatok doma na Chicago. Zápasy s nimi bola vždy oslava hokeja, žiadne defenzívne oťukávance, proste ofenzívna podívaná, dúfam, že aj v piatok tomu tak bude.
09.11.2014 - 18:47:00
avatar
Dovolím si sem skopírovať post z inej stránky, celkom výmluvný.

keby mi boli v tu noc zavolali (jakozto obycajnemu fanusikovi) a spytali sa ci ano alebo nie, do minuty mam 10 dovodov preco nie. Uz len to ze isli menit svojho najlepsieho prospekta je divne, ale co si za to vypytali je neskutocne diletantstvo. To ako moze spravit clovek s 20+ rocnou praxou GM?

Dnes ked som pozeral Kuziho s Carolinou som sa pytal preco radsej nevytrejdovali jeho. Vyhlaseny korculiar, ale pride mi ako po obrne, to o Forsbergovi sa hovorilo ze prave s tym moze mat problem ale ked si ich porovnam je to ako hovnocuc vs porsche.

A ako to zacalo? George vytrejdoval Varlamova do Colorada (za ich 1st pick) lebo mu nechcel slubit poziciu 1tky. Za ten 1st pick sme draftovali Forsberga, ktoreho sme nasledne vytrejdovali za Erata a Lattu. Erata sme po sezone (za ktoru za nas strelil 2 goli, z toho jeden EN) vytrejdovali za Browna. A ako je to dnes? No..brankar je nasa najvacsia slabina, Varli ziari v Denveri, vypracoval sa tam na vezina trophy kandidata, Forsberg vyhraje caldera a stane sa z neho hviezda na dlhu dobu a my mame jedneho 4C a Browna co hra na farme. Well done George, Well done.
07.11.2014 - 13:38:32
avatar
Reakcia na: MilanLucic17, 07.11.2014 - 11:17:10
Dnes bude hrať jurky proti dablom? :fan: :sr:
∧ skryť ∧
Myslím si, že nie, navyše, Danny dal gól. Nech si ešte posedí. Weiss strávi 1-2 týždne na IR, takže nemusíme robiť zatiaľ žiaden roster move.
06.11.2014 - 15:53:45
avatar
Reakcia na: Speedthrash, 06.11.2014 - 10:35:24
Jurčo to bude mať ťažké, nebol produktívny tak ide na tribúnu.
∧ skryť ∧
Hej, je v tom aj (ne)produktivita, horšie sa však pozeralo na jeho hru. Naopak, Nestrašilovi pobyt na tribúne pomohol, včera bol veľmi dobrý.
03.11.2014 - 10:30:54
avatar
Sabres 3 - 2 SO Red Wings


...alebo ako si prehrať zápas vlastnou hlúposťou a nedôslednosťou


Je doslova neprípustné, aby sme zápas s najslabším tímom ligy doviedli až do samostatných nájazdov, v nich dokonca aj prehrali. Ešteže bol tento zápas o 2 hodiny skôr, lebo by som inak fakt zaspal.

Je naozaj krásne, že naši best guys tam točia drevorubačov z Buffala jedna radosť, ale trebalo by to aj využiť, v predĺžení sme dostali jak na podnose šancu rozhodnúť, ale nie, treba ísť do nájazdov a tam prehrať. Stratený bod, celkom zbytočne, takýto prístup k zápasu už nechcem vidieť, coach im snáď naloží, toto sa nesmie opakovať. Puk chceme doniesť až do brány, jednoduchosť z posledného zápasu je ta tam.

Tento stratený bod musíme získať späť hneď v ďalších zápasoch, zo zápasov so Sens a s Rags chcem 3 body minimálne. Quincey s tímom odcestoval, snáď bude späť v jednom z dvoch zápasov na tripe.

Som myslel, že za stavu 2:1 to nejak udriapeme, ale nie, treba dostať ušušňavený gól. Na druhej strane, nezávidím hráčom, že musia hrať proti tímom ako Buffalo (bez urážky), na takých je skutočne ťažké namotivovať sa, to ich ale neospravedlňuje. Už v 1.tretine som cítil, že to nedopadne dobre, od začiatku to smrdelo prúserom.

PS: Z Abdela sa nakoniec stane nahrávač

v utorok a v stredu ťažký dvojzápas (Sens/Rags)
30.10.2014 - 08:44:37
avatar
Som nečakal taký obrat v poslednej, ale máme body, okrem iného, za ten disastrous call od sudich, to je katastrofa. Bod nám už zobrali s Ducks (ale ten sme si potom vzali späť v ďalšom zápase, kde sme si body nezaslúžili), teraz nás to našťastie body nestálo.

Abdul

http://abload.de/img/holtugpyw.gif

Zajtra Kings, live Fanda, keby chcel niekto dívať
19.10.2014 - 17:57:33
avatar
Reakcia na: raw, 19.10.2014 - 13:44:06
Pasha ty si komik...ved ste zdolali Toronto , kde hracu uterak na lad... Shini- to beriem.
∧ skryť ∧
Choď radšej na túru.
19.10.2014 - 04:27:49
avatar
What a game !!! Huge Win !!!

Všetky tri tretiny vo výbornom nasadení, kopa šancí na obe strany, tak, jak sme mohli vyhrať, sme mohli aj prehrať, brankári dominovali, Bernier si ale vzal trochu viac matroša. Ten gól v OT sa ale dal chytať (môj názor). Predĺženie som už nevydržal sedieť, musel som sa normálne postaviť, z tejto výhry mám fakt obrovskú radosť

+++ Miller- Glendening- Andersson ... fantastická formácia, proste jeden úžas, tí chlapci robia neskutočnú robotu, pri PK, pri ES, v offensive zone, v defensive zone, jednoducho nádhera sa na nich dívať. Dokonca si vytvoria aj príležitosť na skórovanie.

+++ Dnes Gus podržal tak, jak to má vyzerať, všetko vyšperkoval shutoutom

+++ Stále 100%-né PK. Nielenže sme nedostali gól pri PK, ale teší ma, že súpera v oslabení nepúšťame do tutoviek, jasné, nebude to trvať večne, ale teší ma to Vyzdvihol by som veľmi dobrý defenzívny výkon Nestrašila, prekvapil ma.

+++ The Captain Z Vidno, že ten nevydarený zápas s Bruins ho nenechal len tak, po včerajšku dnes opäť veľmi kvalitný zápas, všetko ukončil tak, ako sa na lídra patrí. Veru som rád, že ho máme, jediná chyba je to, že nie je tak o 6 rokov mladší

Mínus - Je vôbec nejaké ? Kindl tam pár krát zazmätkoval, fakt by som rád videl Xaviera v áčku. Otrepaná pesnička, katastrofálne vlastné PP, to už sa nemá zmysel rozčuľovať.

V utorok v Bell Centre. Och, nemám to tam rád.
18.10.2014 - 10:36:59
avatar
Ešte by som pridal veľkolepý zápas Quinceyho, bol našim najlepším bekom, to bez debaty. Ak by sa premenil v takto hrajúceho borca, nemal by som s ním žiaden problém. Navyše ešte aj krásny hit na Kozuna (horšie, že sa torontská 67-čka zranila, skoré uzdravenie)

Presilovky, podpora od iných útokov, tam nemám čo vytknúť, potrebujeme, aby boli nebezpečné všetky formácie, teší tiež aj stále 100 %-né oslabenie.

Hank hral tak, ako sa to od neho očakáva, Nyquist ma aj ďalej udivuje, mal som trošku skepsu, či dokáže aspoň z polovice zopakovať minulú sezónu, pretože som sa obával, že tá jeho hot streak sa už nezopakuje. Ale som len rád :klobuk: Franzen sedel tretiu tretinu a koniec druhej, ale nebol dôvod ho nasadzovať, podľa všetkého by mal byť ok a dnes nastúpiť. Abdul prítomnosť v 1.formácií ihneď využil

Jimmy pohodlný výkon, bez problémov, som rád, že haterom zatvára ústa o tom, že je snehuliak a podobné veci

Rád by som už ale videl v zostave Weissa, nejak ho tam treba nacpať, nech sa ukáže. A príchod Pavela bude snáď pre presilovku, nie vykúpením, ale musí sa nám zlepšiť, lebo to vie rozhodovať zápasy, a keď ju budeme hrať takto tragicky, tak nám môže veľa bodov ujsť.

Dnes odveta, bolo by výborné potvrdiť výhru.

The Detroit Red Wings were awful as a team on Wednesday. But nobody took it harder than their proud captain Henrik Zetterberg, who was upset at his own performance.

"I think it was one of my worst games as a Red Wing," Zetterberg said.

Slová kapitána
15.10.2014 - 00:47:21
avatar
KH: Zdravím Tim, máme záujem o Tylera Myersa.

TM: Ahoj Ken, a čo by si si predstavoval ako protihodnotu od vás ?

KH: Nejakého prospecta pod zmluvou.

TM: Dobre, takže Myers za Manthu ?

KH: Nepripadá do úvahy, to nemôžem prijať.

Koniec rozhovoru Takto nejak asi vyzerajú rozhovory nášho GM s ostatnými Aspoň to posledné roky tak vyzerá. Samozrejme s obľúbenou vetou The price was too high
14.10.2014 - 22:40:00
avatar
Prirodzene.
14.10.2014 - 22:11:55
avatar
The ‪#‎RedWings‬ & ‪#‎NHLDucks‬ are believed to be in heavy trade talks with the ‪#‎Sabres‬ about D Tyler Myers. The asking price is said to be a little high currently but Myers is expected to be moved by season end.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 134 >

Krátke správy
Najnovšie články
Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!V Dallase došlo k odplate, v Caroline bola ruská noc. Prvý tím má postupový mečbal! Carolina robí pred dôležitým zápasom veľkú zmenu Toronto vyhodilo hlavného trénera! Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies