Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

03.10.2013 - 22:47:51
avatar
To o hokeji co o nom nemam sajnu. V revucej dostavat stadion. My stadion nepotrebujeme. Mame ladovu plochu. My nemame na trenera pre deti - ono sa to financuje cez centra deti?

Napisem o svojom synovi. Naucil som ho korculovat.
Na nasom revuckom klzisku - som vdacny clovekovi co to udrziava. Hokej unas? Nehrozi.
So skvolky kde chodil(stale chodi) syn boli asi este dalsie dve deti. Nevedeli korculovat. Inak ani moje dieta. Az som sa nasral a korculovat bude a vie stacilo 5 nastev klziska.

Ale inak to pri korculovani konci. Inak ani ja by som nedaval skoro ziadne peniaze navyse kvoli hokeju. Tu to nema vyznam. Ak to maju platit rodicia.

Chodime na futbal. Tam je aspon 20 deti. Vsetkz mmaju kopacky s dresy okrem mojho syna - ten dres nema,ale dostane Mesiho.

Tam aspon 20 deti maju - ale aj tak sa mi to zda velmi slabe.

Inak z revucej vo futbale za psledne roky vysiel Breznanik a tiez meno nepoznam z bystrice do Sierea A dalsi mlady(tento rok).


Chodim na treningy - a je to tak priemer. Ak sa sznovi otec nevenuje hrat sa nenauci.
03.10.2013 - 22:15:49
avatar
Unas v Revucej sa hokej pre deti nehra. Pritom sme vacsie mestecko ako mora. Od nas bol otec co do popradu vozil dieta na hokej,ani neviem ako sa vola ani nic. V poprade po 3-4 rokoch hral stale ,ale byvalo to dieta u spoluhraca. Neslo to stale dovazat 70 km dieta neviem kolko krat v tyzdni do Popradu.
Teda neskor to dieta byvalo v popradskej rodine mali dvoch hokejistov.

Toto je zazamie pre deti? Inak aj filip bol pol roka vo svedskej rodine v tom ORE. Svedi mu pomohli.

Inak minulu sezonu aj tuto tam sestra filipova mam s nim zije aj s jej dcerou a otec niekedy pride na par tyzdnou - niekto musi zarabat peniaze.

Je tam viac hracov zo slovenska co tam hraju a nieje to lahke sa presadit cez konkurenciu. A pre deti bez rodiny to isto nieje lahke ani vo svedsku ani v amerike. Oni su tam samy v cudzom prostredi.

A nejaky Bartanus ,ked da hlasku ze tie deti sa tam len tmolia, je podla mna to ..
A ze lepsie je to na Slovensku - on za to nemoze - ale zhadzovat ich co sa o nieco pokusili ...

Je to kokot.

03.10.2013 - 21:55:30
avatar
Ja neviem kvoli comu filip z trencina odisiel. Ponukli 7 rocnu zmluvu. V trencine. On ci jeho rodicia isto vedeli preco nie. Spravili zle?
Podla mna isto nie.
03.10.2013 - 21:52:24
avatar
Dnes Mora vyhrala, aj filip dal gol.Inak hral treti utok - je to pochopitelne aspon podla statistik predchadzajuceho zapasu. Dalsi zapas - II. ci III utok.

Mora mora ma 4 vitaztva a dve prehzy.

Bartanusova 18 tri vitazstva a tri prehry.

Filip hra ale proti vrstevnikmi - bartanusovci v I.lige ja neviem skym to hraju a ako. Ale mozno to je dobre ze su sustredeni a hraju tazsie zapasy.
Ja na ten projekt niesom nahnevany. Ale na kluby. Kde tie deti z bartsnusovej 18 budu hrat. Na zahranicne ligy mat nebudu mat a u nas sa ani ti najlepsi bartanusovci neuzivia.

Teda chapete to? Ze slovensky hokej skoncil?
Vlastne som najviac nahnevany na slovenske kluby. A tych co ich manazuju - ti co to riadili v poslednzch 5 rokoch aj Slovan v KHL - znamena ze na slovensku skoncil hokej.
29.09.2013 - 18:40:06
avatar
Teda vo svedskom klube sa da presadit z novacika a 4 utoku do prveho. Inak v more po prvych vysledkoch tlapli trenera po hlave.
29.09.2013 - 18:37:36
avatar
Filip bol dnes v prvom utoku a nic(nejaky minus bod). Ale vyhrali v Orebro.

Mora musi bodovat - a dnesny vysledok je dolezity.
26.09.2013 - 01:16:42
avatar
Este jenu zaujimavost. Nemam to z prvej ruky. Nieco cez moju mamu, teda filipovu staru mamu.
V U 18 ORE,traja najlepsi hraci(z I.utoku) sa naburali do systemu asi eliteprospect - ci podobnej stranky - vylepsovali si, ci upravovali statistiky. Vyhodili ich z klubu.
Hned, nie po troch minutach.
26.09.2013 - 00:56:27
avatar
Dnes vyhrala Mora nad ORE 11:2.
Je to taky normalny vysledok. ORE je dedina co ma 400 obyvatelov. Filip tam hral predchadzajuce 1,5 sezony - chodil aj do zakladnej skoly. Ore maju kryty stadion, hokejovu skolu a ubytovnu pre deti a deti co hraju aj vyssie sutaze(lebo dnes to hra ozaj len mladez,aj filip mal 3 zapasy za dospelakov(2 asistencie) - nevypadli). ORE "dospelaci" hraju I.diviziu - co je vlastne 3.liga. Ked tam Filip prisiel hral tam ten kanadan(odohral cca 80 zapasov v NHL a nebol marny) co si najal policajta aby zabil jeho agenta. Odsedel si za to asi 5 rokov.
V tej dedine bral 3000 dolarov,predchadzajucu sezonu som cital ze mal prist do Banskej Bystrici - neviem ci aj hral.

Teda ORE ma moj udiv. Pre mna nieco neskutocne. Neskutocnejsi je len Leksand(5000- cove mestecko),hra najvyssiu sutaz. Moderny stadion do 8000 ludi.

U18 ORE minuly rok skoncila 5ty odkonca. Ale medzi poslednymi a 5-timi nebol asi ziaden rozdiel(v bodoch 2).
-
Mora U 18,tuto sezonu podla mna nezacala dobre, dostala na brynase 6:1 a Vasteras 9:1.

Filip si zahral vo 4 utoku, vsetky tri zapasy,medzi tym vyhrali doma s Grumsom 4:0.

Nemal zlu statistiku, bol pri dvoch golov co dostali a pri jednom co dali v presilovke,teda -2.

V priprave mal statistiku len priemernu z9 zapasov len 2 plus 2. Su tam 6 hraci co mali 8-9 bodov.

Ale dnes hral v 2 utoku. Uz nie praveho utocnika,ale laveho. Dal hned prvy gol, ak som pochopil mal aj trestne strielanie co nedal - ale jeho druhy utok bol najlepsi - vsetci 4 body. Treti utok 3 body, 1 a 4 utok boli pri dvoch goloch a po jednom dostali.

Teda ma tesi ze sa dostal aspon na jeden zapas do druheho utoku. Verim ze nie posledneho. Pozdravujem Bartanusa.


23.09.2013 - 22:43:16
avatar
System
Chory je cely system, je financne poddimenzovany, vstupuju do toho sponzori so svojimi poziadavkami na mladeznickych trenerov. Mladeznicky treneri su povacsine skrachovane osobnosti, kt sa nedokazu nikde inde presadit a maju pocit, ze trenovat mladez moze hocikto. Nemoze ! Maju starosvetske nazory, verejne pranieruju chalanov, kt sa zucastnuju kempov mimo ich klubu, podotykam vo volnom case. Ich pracovnou metodou je krik-vreskot a fyzicke tresty. Zhruba takto to vyzera na mladeznickych treningoch v kluboch. Bartanus patri presne do tej istej kategorie nemodernych starosvetskych skostnatelych skrachovancov. A v podstate su to povacsine alkoholici s vulgarnym slovnikom. zacat so zmenou od seba? Neexistuje.

To niekto napisal pod temou co som daval naposledy o Bartanusovi.
Naco chcem poukazat, ja som nikdy nehral v ziadnom klube(ziaden sport) ani neviem ako by sa to malo robit. Reagujem na telesne tresty. Chlapci na futbale robia drepy. Ale to su male deti(6 rocne), ktore nemaju este disciplinu - hlavne niektore este rozum. Ale v reprezentacii davat klikovat a za ake dovody neviem. Davat klikovat reprezentantovi a 17 rocnemu chalanovi a nevediet mu to inak vysvetlit? Co urobil zle?
Priklad vraj vo svedsku to nieje. Je tam vraj uplne ina atmosfera v time.
21.09.2013 - 23:22:21
avatar
Dnes dynamo aj kazan puklo. Pukne druhy krat? Kazan tretikrat, prehralo aj niekde v moskve?
21.09.2013 - 23:11:03
avatar
Meno Bondra z Trebisova si pamatam. Iste to vtedy bol rovnako sikovny chalan ako ti v Trencine. Ci sikovnejsi. Inak takzch mien co mali plno bodov a to uz niesom zaujati minuly roocnik je plno. Aj 10 co tam mali byt a mali ich pozvat - mozno tam aj filip nepatril ,ale boli iny a su. Slovanisti.
21.09.2013 - 22:41:09
avatar
Inak verim ze sa presadi. Ucil som ho korculovat v Revucej(kde sa hra mozno hokej,ale detom - mne sa nikdy nevenovali). Hral za Nitru ,za Trencin, hral v ORE a teraz je v More.

A podla mna jedine vychodisko s nazho marazmu - je rozsirovat a skvalitnovat detsku pripravu. TO ziaden Bartanus nezachrani. Aj keby to bol najlepsi trener na svete aj mi je volny - on za to nemoze. Je to to.
21.09.2013 - 22:28:16
avatar
Moj synovec je Filip Kondys- hral v priprave U 18 proti Kanade. Pred hlinkovym cupom. A bol som pritom ak Bartanus jeho rodicom vysvetloval nieco co je v tej Bartansovej citacii.
Ze oni hraju inym systemom - teda kym bude hrat vo svedsku nema sancu.
Mne uz nejde o Filipa. Ten to ma jasne bud sa presadi medzi svedmi alebo nie. Podla mna. On uz aj tak nebude hrat za reprezentaciu a mne je to aj jedno. Ja v tom vyznam ani nevidim. Nevidim vyznam hrat za repre ktore dostane 0:11.

Ale keby som mal ja svoje dieta hokejistu, 7 rokov chodime na trening, naco tam chodim? Na co to je?
Takych ako bol Filip boli v Trencine aspon dalsi 5ti utocnici. Vsetci boli v prvej 10tke bodovani. Jeden s nich bol aj Hascis.To je len priklad.
Filip je vo svedsku uz tretiu sezonu.
Nebude to mat lahke. Ak sa nepresadi v More asi skonci. Podla mna.
21.09.2013 - 21:09:31
avatar
http://www./liga_svk1/clanok111785-Bartanus_Talentov_nie_je_nazvys_vybrat_sa_ale_da.htm?utm_content=11__To_najlepsie_z_hokeja

V com ma trener pravdu?
A my potrebujeme udržať talenty doma. Som presvedčený o tom, že hrať proti mužom je pre týchto chlapcov užitočnejšie ako sa motať niekde vo švédskej dorasteneckej lige. TEXT
To su jeho slova. Co si o tom myslite?
19.09.2013 - 23:14:51
avatar
Tak preco sem nieco pises? ved nefandis slovanu, tak co tu chces?

Comu mam fandit? Po tvojom prispevku Jakub bol este par podobnych, kde ste dnes? Teraz, pred rokom? Kde budete o dva roky?

Toto je nieco o budovani reprezentacii? Je to? Snad ... ale dobre.
O com je ten Slovan ,alebo ta cela nasa liga?
-
Mozte hrat KHL - ale ak nebudete platit za vstupenku 100 a viac euro na kazdy zapas(a vsetci 10 000 ludi) - tak nemate sancu. Pri 100 a viac euroch verim ze by ste mali kader na Play off. Inak to nejde. Ak kto nezaplatite su dve moznosti - Fico ich znarodni(aj tak ich plati len stat) a ci sa vratite do ligy co uz nebude.
-
Ale medzi normalnou vstupenkou max 10 euro a 100 eur je priepastny rozdiel. Tak je zrejme co bude so Slovanom. Je Koniec. A ze to date aj dalsi rok?
Uz dnes mas koniec. Lebo ten rozdiel 90 eur chyba inde v hokeji. A Slovan pre slovensky hokej ma mensi vyznam ako BB. Je len ciciac penazi a vzdy bol.
19.09.2013 - 20:03:12
avatar
Dnes zatial dal Vitaz dva goly. Mna zaujima ,kde sa Slovan bude chciet vratit po sezone. S nimi asi bude hrat vyrovnane len Orange 20.Jedna reprezentacia proti druhej. To bude dobra liga.
13.09.2013 - 22:15:31
avatar
Mna tiez potesi kazda prehra Slovana. Dnes som mal smolu , prvy krat som videl poslednu tretinu,prehravali 1:3 a otocili to. V KHL som nevidel horsie muzstvo ako Zahreb.

Minulu sezonu som Slovanu drzal prsty(a ma tesili aj vykonmi aj vysledkami). Na sme.sk som sa niekedy zapajal a neuvidite tam nic proti Slovanu.

Teraz je to ine uz sa na nich pozeram inak. Nemam ich rad. Pre Slovensky hokej je to zahuba. Do 18 rokov na memorialy Hlinku sami Slovanista, sponzoring slovan - nie sukromny - ale statny(tipos,transpetrol, letisko a neviemco - inak isto aj sukromne firmy co to zaplatia maju prijmy od statu). Pritom extraliga nema na platy. Stadion a hotel - mozno budute tvrdit ze sa to tyka mesta Bratislavy. Neverim celkom tomu aj keby ojebavaju obyvatelov bratislavi.

Ja proti bratislave viac menej nemam nic - studoval som tam 5 rokov a boli vcelku v pohode. Iste mam k nim blizsie ako ku kosicanom.

Slovan? Hokej? Z najblizsich 4-5 domacich zapasov sa budem tesit asi 5 zapasov.
Inak co mi vadilo dnes to klzisko take uzke a to nevedia hrat ako v NHL. Oni nevedia ani korculovat,ale ani hrat na tom uzkom klzisku(medvescak).

< 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16

Krátke správy
Najnovšie články
Rangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Maple Leafs odhalili zranenia piatich hráčov. Všetky karty odkryli už aj u Matthewsa! Voľným hráčom nebude: Penguins predĺžili zmluvu s fínskym reprezentantom Oilers zavŕšili v predĺžení obrat, Bruins sa pri ďalšej jasnej prehre zranil kapitánBostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies