Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

02.02.2015 - 10:48:55
avatar
Reakcia na: Jakub Stefkovic, 01.02.2015 - 22:51:03
Tak ku Kmecovi. Snažím sa ho dlhšie sledovať a zhodnotil by som ho asi ako obráncu s dobrým korčulovaním, výborným prehľadom v hre, vie super potiahnúť útok a zároveň nerobí nevynútené chyby, je zodpovedný v obrane. Mňa zaujal svojou komplexnosťou a je ťahúň. Nechcem pôsobiť zaujato a tak objektívne slabinu vidím v občasne zbytočných vylúčeniach a niekedy si nevie zachovať chladnú hlavu. Občas hrá na seba ale nie je zasa hráč, ktorý stráca puk. Mne sa jeho prejav veľmi páči a naozaj ma zaujal z Košických mlaďasov asi najviac hneď po Černákovi a Bondrovi. Určite by som ho radšej videl v Áčku ako takého tragéda Phillipa či Štrbáka. Ale ak pôjde do Švédska alebo do projektu U18 tak nebudem sklamaný.
∧ skryť ∧
Tak ako Štrbák potiahol Černáka + tréner Tomko maximálny priestor na ľade .
Tak aj Kmec musí mať nejaké to šťastie a dostať dobrého staršieho a skúsenejšieho ľavého beka + spriazneného trénera. Úlohu lídra bekov v doraste neobstál a preto bol poslaný do školy k juniorom . Čiže nikdy nepatril k pilierom a stratégom obrany. Musíme dúfať, že bude dobrým žiakom.
01.02.2015 - 18:46:30
avatar
Reakcia na: Jakub Stefkovic, 01.02.2015 - 15:12:15
Dnes naši juniori porazili Poprad 9:1 :s04: Z našich bolo najlepšie duo Kmec - Michalčin (obranca a dal hetrick) :fan: u mňa adepti na Áčko Košíc a na repre U18 budúci rok(Kmec) a U20 (Michalčin). Obydvaja herne predbehli zvýšok tímu, páčili sa mi aj Burzík s Drábikom a Mikulom.
∧ skryť ∧
Mihalčin súhlasím ale Kmec, nie som si istý či máš pravdu.Môj názor momentálne ťaží zo svojich kíl no je tam deficit hokejového umu , ale možno sa to časom napraví.No U18 nad jeho možnosti
11.01.2015 - 20:04:03
avatar
Reakcia na: Jakub Stefkovic, 11.01.2015 - 19:47:46
Tak Kmec má z toho dorastu ako obránca najlepší prehľad v hre si myslím. Vie potiahnúť puk, nájsť spoluhráča a aj podržať puk.Na ňom sa mi nepáči že občas z dvoch možných variánt (strela alebo prihrávka) zvolí tú horšiu z možností. Taktiež dobre hrá do tela a vie si podržať útočiaceho hráča, veľa gólov nepadne keď je na ľade čo som si všimol.Köver vie potiahnúť puk do pásma,výborné zrýchlenie a vie byť strelecky efektívny.Občas sebčí a tiež ako vie získať puk tak ho aj zbytočne stratiť.Eliáš mi herne pripomína Cehlárika. Menej viditeľný a taký tvrdý pracant veľa čiernej roboty vie porobiť. :) akurát v sobotu proti Prešovu bol neviditeľný a nijak neoslnil. Na záver dodám že nikomu týmto nerobím reklamu a ani chalanov nechcem za každú cenu kritizovať, hodnotím to čo vidím. ;)
∧ skryť ∧
Dobrý koment danej trojice.Len prvý z menovaných
údajne si to serie a poserie životosprávou a v tréningovom procese klamaním sám seba.
11.01.2015 - 16:01:28
avatar
Reakcia na: Hellfire, 11.01.2015 - 15:23:09
K tomu Kolesarovi. Videl som ho v projekte iba asi 2-3krat a celkom sa mi páčil. Asi druhý najlepší obranca po Hatalovi. Pripomínal mi trochu Dalogu, čiže hlavne dobré korčulovanie, ale je dost chudý a preto prehrava všetky súboje pri mantineli (ako vacsina chlapcov z u18) a tiež by mal popracovať na palicovej technike trochu. A k našej deviatackej lige, tiež je to u16 liga, kedže tam hrávajú tzv. desiataci.
∧ skryť ∧
Aj tieto diskusie sú len o zviditeľnení mena .
Jakub Stefkovič videl si hrat niededy Kmeca , Kovera a Eliaša ? Daj nejaké hodnotenie na mladíkov . K Černákovi - má nejaké kvality (+výška) ale na MS20 2015 ho tiež Košičan Jaroš prevýšil v nasadení , obetavosti , zodpovednosti pri zakladaní útokov . Nie nadarmo patril medzi troch najlepších v našom mužstve.

1 2 3 4 5 6

Krátke správy
Najnovšie články
Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!V Dallase došlo k odplate, v Caroline bola ruská noc. Prvý tím má postupový mečbal! Carolina robí pred dôležitým zápasom veľkú zmenu Toronto vyhodilo hlavného trénera! Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies