Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

08.04.2019 - 21:24:48
avatar
Reakcia na: , 08.04.2019 - 16:15:12
nepreháňaj určite vám nechýba 20 hráčov v tomto dvojzápase netrep prosím ťa a tí čo chýbajú až na pár výnimiek by to zdvihli o čo ? o 10% ? nám tiež chýbajú hráči
∧ skryť ∧
Nepřeháním, otázka byla, kolik hráčů Česku chybělo a na tu jsem taky odpověděl. Mimochodem, v dnešním zápase za Čechy nenastoupili další tři hráči, takže to číslo ještě vzrostlo. Češi na Slovensko posílají béčko už tradičně, nechápu, že to tady ještě někoho překvapuje.
Top sestavy Česka a Slovenska se potkají na Redbullu a potom až o rok později v U17 kategorii, takže asi tolik k tomuhle tématu.
08.04.2019 - 15:42:21
avatar
Kromě těch 12 hráčů, co jsou bráni jako "top" ročníku a jedou rovnou do Švédska, chybí jěště nějakých 5-8 hráčů co z různých důvodů vypadli z nominace na tohle dvojutkání. Můžeme se bavit jak moc by ten tým zvedli, ale minimálně ti útočníci co vypadli by asi hráli top dvě lajny. Takže celkově by to měl být téměř čistě "B" tým, až na pár hráčů samozřejmě. Podle toho taky vypadala hra. Slovenský výběr dojel na slabou koncovku, šancí měli víc (počet střel je trochu zavádějící.)
21.06.2018 - 23:31:34
avatar
Na Elitu se u hráčů objevily jejich pozice v různých předdraftových žebříčcích. (Future Consideration, McKeen's a HockeyProspect.com, který je považován za nejkvalitnější)

Adam Liška
#191 by FUTURE CONSIDERATIONS

Martin Pospíšil
#111 by HOCKEYPROSPECT.COM
#154 by FUTURE CONSIDERATIONS

Michal Ivan
#235 by FUTURE CONSIDERATIONS

Dávid Hrenák
#118 by HOCKEYPROSPECT.COM

Martin Fehérváry
#60 by HOCKEYPROSPECT.COM
#76 by FUTURE CONSIDERATIONS
#78 by MCKEEN'S HOCKEY

Roman Durný
#288 by FUTURE CONSIDERATIONS

Samuel Buček
#135 by MCKEEN'S HOCKEY

Miloš Roman
#71 by HOCKEYPROSPECT.COM
#66 by FUTURE CONSIDERATIONS
#70 by MCKEEN'S HOCKEY

Oliver Okuliar
#68 by HOCKEYPROSPECT.COM
#101 by MCKEEN'S HOCKEY

Okuliar je hlavní důvod, proč to tady vůbec vypisuju. Pro mě velký překvapení. Osobně jsem ho nebral ani jako hráče na 7. kolo, ale dostat se ve dvou kvalitních žebříčcích do (téměř) top 100, to už něco znamená.
05.03.2018 - 17:53:34
avatar
Na Hokej.cz jsou skupiny uvedeny trochu jinak:
A: Česko, Kanada, Švédsko a Švýcarsko
B: Slovensko, USA, Finsko a Rusko
Nevěřím tomu, že by dali SVK a SUI do stejný skupiny. Na druhou stranu, netuším, jakým klíčem je to rozdělovaný.
20.01.2018 - 15:09:33
avatar
Reakcia na: Jahoda, 20.01.2018 - 13:09:44
Už dlho sme nemali taký talent, aspoň čo sa týka štatistík. No mohol by som povedať, že v Čechách náš Servác Petrovský je porovnateľný talent. Štatisticky najlepšia 2004 v celom Česku a v tomto veku má lepšie štatistiky než taký Zadina či Chytil. Hádam sa nepokazia a vyrastú nám svetový hráči :-D Do takých 15/16 rokov by sa mohli ešte rozohrať tam kde sú a potom buď Švédsko Fínsko alebo Amerika :-D
∧ skryť ∧
Opatrně s tímhle porovnáváním statistik, tím spíš, když je těm hráčům 13/14 let. Tomáš Polák a Matouš Bělohorský byli v tomhle věku statisticky nejlepší útočníci ročníku 98 v Česku. A kde jsou teď? Podobně ročník 99, statisticky nejlepší byli Miloš Roman a Kryštof Hrabík. Ti sice tak nevyhořeli jako ti v r.98 a zejména Roman by mohl mít zajímavou budoucnost, ale se Zadinou nebo Nečasem (který v tomhle věku ani mladší dorost nehrál) se srovnávat nemohou.

Jinak ke Slafkovskému, mít skoro bod na zápas ve starším dorostu je obdivuhodný. IMO měl by na pár sezón zamířit do Čech a pokud se nějak nezasekne tak pak směr Švědsko nebo Kanada.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies