Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

26.04.2024 - 16:20:05
avatar
By ma zaujímalo, ako by reagovali mudráci, keby neaký Rus hrajúci v NHL dostal SVK občianstvo a išiel na MS za nás.
16.04.2024 - 18:20:06
avatar
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/reprezentacna-patnastka-uzavrie-sezonu-turnajom-v-salzburgu
Je to 15 ale patrí to som. Mňa zaujali brankári na MMSR a to ešte podľa mňa ten najlepší, Havel, je v Amerike. Husárovi vyšli MMSR, ale Hornáček je tak isto kvalitný.
02.03.2024 - 07:50:16
avatar
Reakcia na: mathew1, 01.03.2024 - 07:36:43
[url] https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/odborne-zlozky-szlh-diskutovali-na-temu-odlivu-hracov-z-domacich-mladeznickych-sutazi [/url] Pripravovaný informačno-edukačný dokument by mal zahŕňať akýsi stručný opis každej zo súťaží, kam slovenskí rodičia najčastejšie posielajú svoje deti. „Pôjde o akúsi sumarizáciu aspektov, ktoré môžu nielen priaznivo ale aj negatívne vplývať na rast hokejistu. Upozorníme rodičov napríklad na skutočnosť, že v danej súťaži sa hrá neprimerane vysoké množstvo zápasov na úkor tréningového procesu, čo je vo veku 14 a 15 rokov viac škodlivé, ako priaznivé pre telo mladého hráča. Nehovoriac o reálnej úrovni kvality danej súťaže, ktorá je v mnohých prípadoch diskutabilná,“ dodal Lukáš Pék Zaujímavé
∧ skryť ∧
Ja stále uvažujem koľko zápasov a akých je ideálne pre deti od 14 do 16 rokov. Na stredných školách v Amerike hrajú až 150 zápasov. U nás 25. Oni hrajú na menších klziskách, o dosť menších ako u nás. Podľa mňa je škoda že sa u nás zrušila Liga Kadetov. Tie zápasy stratili kvalitu. Keď bola celorepubliková, kvalita bola vyššia. Teraz zápasy starších žiakov AA hrajú deti 08,09,10 a aj 11.Niektoré kluby umožňujú hráčom hrať aj dorasteneckú ligu aj AA aj A. To mi príde divné. Je pravda že presne kvôli tomu deti odchádzajú von. Ako je možné že môže hrať 16 ročný dorastenec v starších žiakoch A? Ja by som toto zmenil.
06.02.2024 - 19:49:27
avatar
Reakcia na: slovak, 06.02.2024 - 07:57:20
Moj nazor je jasny a nemenny od zacatia ruskej agresie: hraci KHL na MS nemaju co hladat. Rovnako tam nemaju co hladat ani hraci, ktori su moralne dno spolocnosti: napr. J. Hudacek. Prave tej obrany by som sa bal najmenej. Z NHL budu volni Fehervary a Nemec, v Europe mame TOP kvalitu v podobe Marincina a Ceresnaka. Fyzicky vybornym EU obrancom je aj Grman. Ponukaju sa dalsi, ktori mali solidne MS ako Gajdos, Ivan, Bucko. V zamori su v pripade vypadnutia k dispozicii Cernak, Knazko, Koch. Tu by som sa o kvalitu naozaj nebal a pomoc od 4 amoralnych svin (Cajkovsky, Jaros, Gernat, Rosandic) potrebovat nebudeme.
∧ skryť ∧
28.01.2024 - 07:44:59
avatar
Reakcia na: bach, 28.01.2024 - 07:43:52
:cze: : :sr: 3:2 Olimpiske hry mládeže.
∧ skryť ∧
Olympijské hry
28.01.2024 - 07:43:52
avatar
: 3:2 Olimpiske hry mládeže.
23.01.2024 - 19:27:57
avatar
Reakcia na: prasiatko, 23.01.2024 - 10:03:03
Podla mna by sa uz mohli vsetci dohodnut, co s tymi hracmi z KHL a ich ucastou na MS... napr. na MS 2023 pokial viem dovolili hrat Kazachom z Barysu Astana, ktori tvorili kostru timu a nam by sa vtedy tiez ti KHL-kari zisli. Prave v Baryse hraval aj Julo Hudacek, ktoreho vsetci tak strasne kritizuju, ze mu nevadilo hrat v ruskych arenach s vojnovou propagandou pocas zapasov. U nas sa stale kompetentni boja jasne povedat, ako to bude so Slovakmi v KHL. Nie su vyslovene nevyhnutni pre repre, ale ja by som ich hned nezatracoval. Mozno ich tam v ostatnych rokoch tolko odislo prave preto, aby upozornili na pokrytectvo niektorych funkcionarov a politikov v otazke rusko-ukrajinskej vojny. Priorita bola samozrejme to, ze ich tam chceli a slusne im platia. Ja osobne neznasam, ked sa na sportovcov hrajucich v Rusku alebo tych ruskych pozera ako na vojnovych zlocincov. Chapem, ze v Rusku sa sport a politika miesaju dost vela, ale nemali by tym trpiet hraci. O vojne nikto z nich a ani z beznych ludi nerozhoduje a vzdy nejake vojny boli aj budu. Preco by kvoli tomu mali byt vrcholove spprtove sutaze ochudobnene o niektorych z najlepsich na svete? Ja chcem vidiet na MS aj OH tych najlepsich a vzdy, ak vyslovene nepodporuju vojnu, co je tiez podmienka MOV pre ich ucast na olympiade. Spat k nasim v KHL. Ja by som ich na MS 2024 pustil a nech ludi aj urve od jedu. Ak niektori z nich zapadaju do Ramseyho koncepcie a maju potrebne kvality aj formu, nech tam hraju. Je jasne, ze zo zamoria ich vela nepride z roznych dovodov a spoliehat sa na extraligistov zo SR a CR + par hracov z Europy nie je najlepsi plan. Ja by som rad videl najsilnejsie mozne slovenske muzstvo, nech konecne nieco uhrame, ked uz mame tie MS tak blizko. Som zvedavy, ako sa k tomu Satan a spol. postavia. Isto budu cakat do poslednej moznej chvile a je to pochopitelne. Nemame az taku siroku zakladnu na vsetkych postoch. Mozno naozaj budeme potrebovat par KHL-karov, najma obrancov, kedze zo zamoria ich asi vela nepride a zvysok tych najlepsich je v KHL. Takze sa necham prekvapit, ale budem fandit nasim aj s KHL-karmi. Tolko moj pohlad.
∧ skryť ∧
Zdieľam tvoj pohlaď. Už to stratilo učinnosť. Je mi jasne že šport sa nedá oddeliť od politiky, ale má to mať jasné hranice.
23.01.2024 - 19:20:24
avatar
Reakcia na: Canucks 666 , 23.01.2024 - 05:04:46
Súhlasím (k tej USA by som ešte mal pár protiargumentov, ale už dosť o politike). Pre mňa je absolútne nepochopiteľná argumentácia hráčov KHL, že musia hrať v Rusku, lebo musia "živiť rodinu". Akoby platy vo Švajčiarsku, Švédsku či Nemecku (ktoré sú kvalitatívne už minimálne rovnaké ak nie lepšie ligy) im rodiny, hypotéku aj dom nezaplatili. Bohužiaľ z KHL, ktorá mala byť protistranou NHL sa zmenila na ligu kde hráči odmietnutí západom nájdu domov. Viď. Húska. A takto to je aj v spoločnosti. Existuje veľmi málo Slovákov, ktorí sú autenticky proruskí. Existuje ale veľa Slovákov čo sú však nešťastní vo svojich životoch a potrebujú jednu zásadnú životnú výhru. Prekuknúť naratív. A v Rusku nachádzajú domov ako oni, ktorí celé životy počúvali ako sú hlúpi a nevzdelani, konečne objavili pravdu. To je ten prirodzeny egocentrizmus, ktorý sa minimalizuje čím viac je človek skutočne inteligentný. Existujú aj múdri rusofili, niektorých poznám a vieme sa dobre porozprávať, ale ti zvyčajne vedia aj prijať na Rusko kritiku a rozprávať sa ako tak otvorene. Ja nie som žiadny amerikán, som skôr európsky ladený, ale základom je viesť diskusiu. Ale s ľuďmi, s ktorými to ma zmysel. Ktorí buďto sú dosť inteligentní aby videli komplikovanosť sveta a nepodliehali ideologiam, alebo sú aspoň tak múdri aby pripustili že sa môžu mýliť. Najmä keď už naozaj nemajú argument
∧ skryť ∧
Sam si si aj odpovedal, že prečo sú v Rusku. Lebo ich v dobre platených ligách nechcú a potrebujú zarobiť. Keby Huska dostal ponuku zo Švajcu, tak do Ruska asi nejde. Ale ju nedostal, lebo tam je pretlak. A asi uznáš, že za Humenné by nehral. Za repre majú proste hrať najlepší hráči. Teplí, čierni z Ruska a aj z košíkom ak na to má.
23.01.2024 - 19:12:52
avatar
Reakcia na: Zámčan, 23.01.2024 - 01:11:40
V tomto JEDNOM komentári sa trocha upustím a spolitizujem to tu na chvíľku aj ja. Vo väčšine súhlasím. Fakt neviem, čo musí mať v hlave človek, aby porovnával najhoršie zločiny s najhorším štátom od čias Nacistického Nemecka s USA. Nesúhlasím však s jednou vecou, a to kritikou na USA, že sú policajtom sveta, aj keď veľa krát to tak možno vyzerá, a nakoniec by bolo aj fajn mať nejakú krajinu, ktorá bude na svete udržiavať poriadok. V každom prípade, za posledných 35 rokov boli vojenské operácie USA buď vlastný záujem (Izrael, Jemen - blokovanie Červeného mora, Afganistan a Irak - 11. september) alebo pomoc spojencom (Kuvajt - Saudskej Arábii sa to nepáčilo, pomoc Ukrajine, Juhoslávia - to bolo celé NATO a úlohou bolo zastaviť genocídu). Spomeniem aj Vietnam, kedy bola studená vojna a západ ani za svet nechcel ďalšie rozšírenie komunizmu. V Južnej Amerike preto pre istotu podporovali vojenskú juntu, LEN aby tam neprišiel komunizmus. Keby boli policajtami sveta, už dávno by si poradili s Iránom, Sev. Kóreou, Sýriou či Mjanmarskom. ruZko proste kradne územie, lebo ak oni nemôžu mať Ukrajinu, potom nikto. Po Ukrajine by bez akýchkoľvek pochýb prišlo na rad Moldavsko, ktoré na "špeciálnu operáciu" spĺňa všetky podmienky - nie je v EÚ, NATO a má tam separatistov. Takže fakt, nemiešajme tu úplné blbosti. To potom zakážme rovno aj Turecko... Tak, toľko k politickému okienku. Našich v KHL ani za svet nechcem v repre. Máme už dosť medzinárodnej hanby s touto "Z" vládou. Minuloročné MS jasne ukázali, že ich nepotrebujeme, dokonca ani brankárov. Dvojička Škorvánek/Hlavaj fungovala na jednotku. Problém bol v útoku, no dokonca ani v KHL nemáme moc útočníkov, ktorí by urobili dieru do sveta. Väčšina je na západe. Takých ako Slafko možno budeme potrebovať.
∧ skryť ∧
Ľudia majú v hlave buď sople alebo mozog. A čo mam podľa Teba ja, ma netrápi.
23.01.2024 - 19:11:19
avatar
Reakcia na: Canucks 666 , 23.01.2024 - 00:20:52
Nechcem tu z toho robiť politickú debatu. Ale len v krátkosti. Rozdiel medzi vojnou USA s Jemenom, či pokojne aj Irán atď. existuje. Americká politika mi je vzdialená a nesúhlasím s ňou. Považujem ju za zbraňovú a vojenskú kultúru, ktorá od vzniku v 18. storočí nikdy neprestala seba pasovať do pozície policajtov sveta. Každopádne je rozdiel územie pričleňovať, viesť starosvetskú vojnu, kde sa snažíš o navrátenie nejakého "historického územia" k sebe a tým vykonať vojenskú operáciu a územie opustiť. Samozrejme, Američania nie sú čistí, ale stále sú minimálne demokratickou krajinou, kde sa vláda a prezident menia. V Rusku je táto zmená nemožná a úcta k ľudskému životu je takmer nulová. A keď sa na to pozrieme cynicky, Američania sú stále naši spojenci a dôvod prečo nemáme povinnú vojenskú službu atď. je práve ten, že sme v NATO. Rusi nás napísali na zoznam nepriateľsjých krajín. Nechcem pracovať, žiť, navštevovať ani mať nič spoločné s krajinou, ktorá ťa vyhlási za nepriateľskú. A to bez ohľadu na to, že mám veľmi rád ruskú literatúru a kinematografiu, ktorú naďalej rád čítam a pozerám. Podpora Ruska akokoľvek inak je neprípustná a stačí sa porozprávať s niekým z Ruska. Migrantov z tej krajiny je aj v Bratislave celkom dosť a už som sa párkrát zaujímavo pozhováral aj v taxíku. Takže nech sa našim darí! Hráči s KHL ma neurazia, ale budem úplne podporovať ak nie.
∧ skryť ∧
Canucks 666, oceňujem tvoju kultivovanú reakciu a rešpektujem tvoj názor. Dokonca viem s tebou vo veľa veciach súhlasiť. Ja len chcem vidieť na MS to najlepšie čo vie hokej ponúknuť. Aj Rusov aj hráčov z Ameriky. A je mi jedno že USA vzniklo s 13timi štátmi a teraz ich je 50 plus Havaj. Ja si pamätám aj OH 80 a 84 a dúfal som, že sa to už nikdy nezopakuje.
22.01.2024 - 17:07:42
avatar
Tak politický názor ste už prejavili, rešpektujem. A ja si myslím že ani hráči hrajúci v USA by nemali hrať na MS, lebo USA napadlo Jemen a okupujú Mexické územie.
Alebo neťahať politiku na MS a hrali by všetci, ktorí majú formu a chcú reprezentovať našu vlasť.
01.01.2024 - 08:56:02
avatar
Reakcia na: Advisor, 31.12.2023 - 16:45:45
Útočníci - Bernát Lucián Výška 188+ za mna to bude hráč cez 190, navyše pravák čo je dobrý artikel. Pre mňa bol dlho nečitateľný hráč (aj áno aj nie) kvôli jeho subtílnejšej postave a zvláštnemu štýlu korčuľovania. Takisto som ho mal za príliš mäkkého soft hráča, čo sa trochu zmenilo. Za posledný rok výrazne zosilnel a celkovo vyzerá lepšie. Korčuľovanie tak ako som písal bolo doteraz výrazne priemerné s veľmi ťažkým a pomalým pohybom čo sa trochu zlepšilo za posledný rok keď výrazne nabral a zosilnel a tým výrazne zrýchlil. Stále však je najväčší jeho handicap korčuľovanie. Má a aj mal správne držanie tela v jazde, dobrý posed, aj ked niekedy tie pohyby vyzerajú rozhárane tak ako u Floriša je to opäť kvôli tej výške kde vyšší chlapci 190+ sa skoordinuju neskôr. Bernat má šikovne ruky a veľmi slušnú palicovú techniku. Takisto má veľmi presnú ale aj relatívne tvrdú strelu- hlavne presnú . V čom však za mna najmä vyniká, je jeho hokejovosť. Veľmi dobre chápe hru a vie kde a kedy sa má hýbať a zapaja sa do kombinácie. Takisto má slušný vyber miesta a je vysoko produktívny. Vzhľadom na jeho deficit v korčuľovaní urobil dobre že sa presunul na sever do fínska. Čo je však relatívne na škodu, že napriek súčasným fyzickým parametrom stále hra iba U16 v Tappare. Na druhej strane jeho korčuliarsky deficit zapríčinený asi slabou telesnou konštrukciou a výškou bol značný. V tej lige U16 dostáva veľký priestor a mu to zrejme korculiarsky pomáha. Za mna však mal hrať aj U18. U tohoto hráča je zrejme že herne je vyspelý, ma odohraté množstvo zápasov, ma dobre návyky, je vyhratý. Naopak hlavnou slabinou ako každý dlhy hráč sú prvé tri kroky a koordinácia ale najma korčuľovanie K zlozvykom patrí či som sú všimol že po vstupe do pásma prestane bruslit a stahovacka pod seba, co asi čoskoro po pár hitoch pochopí. Ak sa korculiarsky spraví myslím dynamiku, lebo technika je správna , môže byť prospect pre draft. Habda Leo Výška 185+ myslím že na 90 percent ukončený rastovo. Takisto hráč kde je to raz áno a raz nie. Celkový dojem z neho že buď nieje zvládnutý jeho development, alebo je to jeho stagnácia. Z Piešťan prešiel do Trnavy aby nakoniec zakotvil v Bystrici. Po minuloročnej sezóne v doraste Trnavy som ja čakal že tento hráč bude hrať juniorku. Naopak hrá dorast za Bystricu a tie čísla niesu oslnivé. Videl som viacero zápasov v klube aj na niektorych reore zrazoch. Herne velmi vyspelý hráč, kde v klube často bral zodpovednosť na seba a malo zapájal spoluhráčov do hry. Korčuľovanie neni výborné hráč má vysoké ťažisko nemá zatiaľ hlbší posed a absentuje dynamika. V tomto veku to môže byt zapríčinené rýchlym výškovými rastom a nedostatočným osvalením. Celkovo pôsobí velmi subtílnym až komótnym až profesorským dojmom. Často pôsobí ležérne , že mám pocit ešte nezaradil trojku. Čo môže byt zapríčinené nedostatočným odporom protihráčov, mal hrať o kategóriu vyššie. Takisto mi často chýba v jeho hre energia a akékoľvek emócie. Herne je to výrazne vyhratý hráč kde je dosť cítiť ze rad berie hru zbytočne na seba. Syndróm malého klubu, kde asi nebolo s kým kombinovať. Veľmi dobre chápe hru je hokejový. Často sa dostáva do úniku keď pretína os klziska v strednom pásme prijme puk, zrýchli v oblúku a prejde vďaka rýchlosti veľkosti a krytiu puku obranou. Má veľmi slušne až výborné zakončenie, často sa dostáva do tohoto zakončenia v bezprostrednej blízkosti brány a často premieňa. Prelomová u neho bude budúca sezóna , kde a aký priestor dostane v klube a ci zaradí aj trojku. Samozrejme sú tam už teraz 2-3 hráči ktorí podľa mňa môžu vyskočiť. Takí ktorí ešte dnes síce nemajú take fyzické parametre aby boli výrazní, ale sú veľmi hokejoví. U každého puberta nabieha inak. Takisto je asi najdôležitejšia pracovná morálka … v tomto veku nie každý vie vystúpiť z komfortnej zóny a ísť cez bolesť . Preto aj menej talentovaní hráči to v nasledujúcich dvoch troch rokoch dokážu urvať a predbehnúť omnoho talentovanejšich.
∧ skryť ∧
Tak toto sa dá čítať. Pár hráčov, tebou opísaných, poznám a rozšíril si mi obraz. Presne kvôli takýmto príspevkom chodím čítať túto diskusiu. Ako by povedal klasik "neprestavaj".
26.12.2023 - 10:40:59
avatar
Ja by som dal dnes do brány Urbana.
23.12.2023 - 09:12:13
avatar
Pokúsim sa predikovať úspech na MSJ. Chytať začne proti Gajan a pohorí. Proti nastúpi Urban a ten sa famózne chytí. A až do semi bude náš najhráč. Keď sme mali úspech, tak nás vždy podržala dvojka alebo až trojka z bránkoviska. Hlavne vyhrať nad a a prehrať s . A šanca tam je. Keby mal Bokroš týchto hráčov, tak verím v medailu.
11.11.2023 - 21:28:54
avatar
Reakcia na: marek113, 11.11.2023 - 20:43:55
A to v obrane chyba luka,dravec,lisy,rusznyak a potencionalny reprezentant zubek
∧ skryť ∧
Zubek je Poliak. Ak myslíš Patrika z BB.
08.11.2023 - 21:41:31
avatar
https://www.hokej.cz/mladez-clanek/odvetne-derby-sestnactek-slo-do-najezdu-cesi-znovu-vyhrali/5077069
08.11.2023 - 21:40:28
avatar
https://www.hokej.cz/mladez-clanek/odvetne-derby-sestnactek-slo-do-najezdu-cesi-znovu-vyhrali/5077069
22.09.2023 - 21:27:48
avatar
https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-michal-plancar-hc-05-banska-bystrica-debut-tipos-extraliga-2023-2024/

Šikovný hráč. Dúfam že sa presadí
05.07.2023 - 17:43:36
avatar
Reakcia na: Zámčan, 05.07.2023 - 15:38:56
Podľa mňa teba nemyslel. Hoci s tebou o Handzušovi vo VEĽA nesúhlasím, tvoj názor viem rešpektovať, lebo to, narozdiel od pseudofandu, nebol politický rant o tom, aký je liberálny fanatik, ako Hašeka znenávideli, ako som retard, provokatér, chorý a neviem čo ešte. Doteraz mi nevysvetlil, kde videl tú "zlosť, čo zo mňa srší", keď som len reagoval na tie jeho bludy. Mne je ľúto, že sa niekedy nechám uniesť takými primitívnymi názormi a útokmi, ale keď to zájde priďaleko, som nútený reagovať. Ja tiež nie som expert na všetko. Presne na to je tu diskusia, no pseudofanda si očividne myslí, že vie všetko najlepšie, aj keď netuší, že o čom točí. A keď niekto nie je schopný prijať FAKTY - nie názory, FAKTY - tak s ním sa nedá diskutovať. Myslím, že pravidlá si neporušil, aj keď ja tu nie som od toho, aby som to hodnotil. :)
∧ skryť ∧
Pre diskusiu je dobre, keď ľudia nemajú rovnaký názor. Preto si to musia vydiskutovať. Úprimne ja mam na Miša taký názor ako mám, lebo možno nerozumiem a nevidím do jeho filozofie. Ja som zato, aby chlapci nemali debaty s psychológom, aby sa hrali a aby nehrali pre víťazstvo, lebo to nie je podstatné. Ale aj ja rešpektujem, keď niekto je za takýto prístup k deťom. Asi som príliš konzervatívny, ale podľa mňa mladí hokejisti majú drieť štarty brzdy a behať na Urpín. A zápasy nebrať ako hru, ale taktický boj o výhru. Ale to neznamená že teraz budem tvrdiť že môj názor je správny. Viem len, že z BB sa do mládežníckych repre nechodí. U18 a U20 myslím ani jeden. Niečo sa robí zle.
04.07.2023 - 17:04:31
avatar
Reakcia na: Shini, 04.07.2023 - 15:33:28
Normálne tu donútite starého moderátora vstať z hrobu. :s20: Ak chcete diskutovať o tom ako funguje rozvoj hokja na Slovensku, nech sa páči. Ale posledné príspevky zvlášť uživateľa Phanda (už však aj niektoré reakcie na neho), ktoré riešia skôr politickú agendu a urážajú iných diskutérov sú už cez čiaru, mimo témy a proti pravidlám diskusie na fóre. Následné príspevky ktoré sa budú navážať do iných diskutérov alebo riešiť iné témy ako je téma tohoto vlákna, budem prmazávať.
∧ skryť ∧
Správanie M. Handzuša dosť ovplyvňuje smerovanie mládežníckeho hokeja, hlavne v BB. Takže diskusia o ňom je tu správne. Ak si mal na mysli aj mňa, kludne si ma mohol spomenúť. Aj keď som si nie vedomý, že by som tu niekoho urážal. Pravidla som nečítal, takže je možne že som ich porušil.

1 2 3 4 5 6 7 8

Krátke správy
Najnovšie články
Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies