Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Stamkos podpísal s Lightning päťročnú zmluvu

TAMPA BAY – Generálny manažér tímu Tampa Bay Lightning Steve Yzerman konečne dospel s agentom Stevena Stamkosa k dohode týkajúcej sa predĺženia spolupráce. Hviezdny útočník súhlasil s novou päťročnou zmluvou.

Tím v utorok oficiálne nezverejnil finančné podmienky novej zmluvy, no podľa Craiga Custanceho zo Sporting News zarobí spolu 37,5 milióna amerických dolárov, čo robí v priemere 7,5 miliónov dolárov ročne.

„Steven je extrémne dôležitý pre túto organizáciu a je súčasťou základov nášho hokejového tímu. Sme veľmi potešení, že sme s ním podpísali zmluvu a tešíme sa na to, ako ho uvidíme v nasledujúcich rokoch v drese Lightning,“ vyhlásil Yzerman.

„Som nadšený, že sme boli schopní dosiahnuť dnes dohodu. Je to pre mňa veľmi dôležitý krok a oceňujem pánov Vinika a Stevea Yzermana za všetku tú robotu, ktorou posunuli tento klub vpred. Niet miesta, kde by som bol radšej,“ povedal Stamkos.

Dvadsaťjedenročný Stamkos bol celkovou draftovou jednotkou v roku 2008 a odvtedy odohral za Tampu Bay 243 stretnutí, v ktorých strelil 119 gólov a pridal 113 asistencií. V roku 2010 získal Maurice "Rocket" Richard Trophy, ocenenie pre najlepšieho strelca sezóny. V ostatnom ročníku zaznamenal 45 gólov a 46 asistencií v 82 dueloch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies