Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Višňovský asistoval, Handzuš vyhral

V noci z piatka na sobotu sa odohrali ďalšie štyri zápasy NHL. Nastúpili v nich aj dvaja Slováci. Handzuš strelil gól v nájazdoch a Sharks zvíťazili. Višňovský asistoval, ale Ducks prehrali. Joe Thornton odohral jubilejný 1000. zápas.

SHARKS PORAZILI DEVILS, THORNTON ODOHRAL 1000. DUEL

Ryane Clowe prekonal Jonasa Hedberga v druhej sérii nájazdov, aby doviedol San Jose k víťazstvu nad New Jersey, ktoré bolo pre tím z Kalifornie druhým v sezóne. Sharks boli v normálnej hracej dobe veľmi aktívni a Hedberga ohrozili až 41-krát, ale z prvého gólu sa tešili Devils. V 14. minúte otvoril skóre duelu Patrik Eliáš, ku ktorému sa na začiatku druhej časti hry pridal Zach Parise. „Žraloci“ odpovedali ešte pred koncom druhej tretiny. Najskôr znížil v 36. minúte Joe Thornton, ktorý odohral jublilejný 1000. zápas v NHL, aby o minútu neskôr vyrovnal Clowe. David Clarkson dostal New Jersey opäť do vedenia, ale Sharks mali dobrý záver a 33 sekúnd pred koncom tretej dvadsaťminútovky poslal zápas do predĺženia Joe Pavelski. Na ľade nechýbal ani slovenský útočník Michal Handzuš, ktorý v drese Sharks odohral zhruba 16 a pol minúty. Vyhral 8 z 13 vhadzovaní a nájazdoch strelil gól. Antti Niemi chytil 16 striel.

DALLAS OPÄŤ VYHRAL, ERIKSSON HVIEZDIL

Článok pokračuje pod reklamou

Loui Eriksson sa stal prvou hviezdou stretnutia po tom, ako strelil dva góly a získal aj jednu asistenciu, aby výrazne prispel k víťazstvu Dallasu na ľade Anaheimu v pomere 3:1. Strelecky sa presadil aj Mike Ribeiro, autor víťazného gólu. Jamie Benn si zo zápasu odniesol dve asistencie a brankár Kari Lehtonen zaknihoval 35 zákrokov. Gól mu strelil iba Corey Perry, ktorý sekundu pred koncom druhej tretiny využil presilovú hru. Sekundárnu asistenciu pri jeho presnom zásahu získal obranca Ľubomír Višňovský, ktorý v zápase odohral až 28 minút a suverénne bol najvyťaženejším hráčom. Na svoje konto si zapísal tri strelecké pokusy, dva bodyčeky a dve zblokované strely. Jonas Hiller v dueli zneškodnil 16 striel. Stars vyhrali piaty raz za sebou, Ducks prehrali prvý duel po štyroch víťazstvách.

FILPPULA ŠTVORBODOVÝ, DETROIT VYHRAL

Johan Franzen strelil dva presilovkové góly a získal aj jednu asistenciu, aby Detroit v domácom prostredí vyhral nad Columbusom pomerom 5:2. Franzén zaznamenal oba góly v prvej tretine. Pavel Daciuk strelil ďalší gól „červených krídel“ už v 27. sekunde druhej tretiny a o do streleckej listiny sa z hráčov Detroitu zapísali aj Nicklas Lidström a Valterri Filppula, ktorý dal bodku za zápasom gólom do prázdnej brány. Filppula nazbieral v dueli aj tri asistencie, zatiaľ čo brankár Jimmy Howard chytil 32 striel. Prekonať ho dokázali iba Derick Brassard a Aaron Johnson. Detroit vyhral v tomto ročníku všetkých päť doterajších zápasov. Columbus je na tom horšie a ani v piatok nedokázal vyhrať prvý duel v sezóne.

D'AGOSTINI HRDINOM ZÁPASU, BLUES VYHRALI

Matt D'Agostini strelil gól 62 sekúnd pred koncom predĺženia a St. Louis zvíťazilo na domácom ľade nad Carolinou 3:2. V normálnej hracej dobe sa z prvého gólu tešila Carolina, ktorá viedla od šiestej minúty vďaka Jayovi Harrisonovi. V 22. minúte strelil Brandon Sutter druhý gól Hurricanes. Jason Arnott o štyri minúty neskôr znížil a David Backes na konci druhej dvadsaťminútovky vyrovnal na 2:2. V domácej bráne dostal príležitosť Brian Elliott, ktorý vyhral aj druhý zápas v sezóne po tom, ako zlikvidoval 27 striel a stal sa prvou hviezdou. Jeho náprotivok, Cam Ward, zaznamenal 40 úspešných zásahov. Rozhodcovia udelili v zápase iba šesť trestných minút.

HVIEZDY VEČERA:
1. Kari Lehtonen (DAL), 2. Valtteri Filppula (DET), 3. Johan Franzen (DET)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
M. Handzuš (SJS) 16:24 0 0 0 0 0 0
Ľ. Višňovský (ANA) 28:02 0 1 1 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies