Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Sekera by sa mal vrátiť už v sobotu

Slovenský obranca Andrej Sekera absolvoval v piatok kompletný tímový tréning Sabres a verí, že sa už v sobotnom stretnutí proti Panthers vráti do akcie, aby pomohol svojmu tímu v dôležitom zápase.

Dvadsaťpäťročný bojnický rodák vynechal posledných päť stretnutí Sabres. Po jeho treťom vynechanom zápase absolvoval dodatočné vyšetrenie, pri ktorom bola diagnostikovaná pneumónia (zápal pľúc).

„Naozaj som nevedel, čo to je, ale neskôr som na to prišiel. Preložil som to vo svojom mobile do slovenského jazyka a pochopil som, čo to presne je,“ povedal Sekera, ktorý mal vysokú horúčku a mal problémy s dýchaním pri chôdzi po schodoch vo svojom dome.

Sekera nehral od 7. marca, kedy „šable“ nastúpili proti Caroline. Počas predzápasovej rozcvičky skúšal korčuľovať, ale necítil sa dobre, a preto nakoniec v zápase nenastúpil.

Článok pokračuje pod reklamou

„Po celý deň som sa cítil dobre, ale počas rozcvičky to prišlo z ničoho nič. Začal ma bolieť žalúdok. Jednoducho ma to zasiahlo. Teplota, bolesti hlavy,“ pokračoval slovenský reprezentant, ktorý stratil zo svojej hmotnosti zhruba 4,5 kilogramu.

Sekera túži po tom, aby sa vrátil späť na ľad a pomohol svojmu mužstvu v posledných zápasoch základnej časti. Ak nenastúpi v sobotu proti „panterom“, jeho návrat by mohol prísť v pondelok na ľade Tampy Bay.

V aktuálnom ročníku odohral Sekera 59 stretnutí, v ktorých strelil tri góly a pridal desať asistencií. Na ľade v priemere strávil 19 minút a 20 sekúnd. Okrem absencie spôsobenej chorobou vynechal aj osem duelov pre zranenie hornej časti tela.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies