Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

AHL

AHL: Pánik päťbodový, Janus zaznamenal shutout

Richard Pánik nazbieral päť bodov, aby sa stal najproduktívnejším Slovákom týždňa. Tomáš Tatar pridal tri body a Jaroslav Janus zaznamenal ďalšie dve víťazstvá. V jednom dueli si pripísal čisté konto.

Útočník Richard Pánik odohral v marci desať duelov a v deviatich nazbieral aspoň jeden bod. Od minulej nedele nastúpil na tri zápasy, v ktorých strelil jeden gól a pridal štyri asistencie. V bodovaní AHL sa posunul už do prvej stovky a momentálne mu patrí 77. pozícia.

Najproduktívnejším Slovákom je stále útočník Grand Rapids Tomáš Tatar, ktorý figuruje na 45. mieste. V posledných siedmich dňoch si pripísal dva presné zásahy a jednu asistenciu. V súčasnosti má na svojom konte 46 bodov.

Brankár Jaroslav Janus odchytal ďalšie dve stretnutia a v oboch prispel Norfolku k výhram. V nedeľu proti Charlotte zlikvidoval všetkých 20 striel, aby sa tešil zo svojho prvého tohtosezónneho shutoutu. V piatok chytil 26 z 27 striel a Admirals zdolali Albany tesne 2:1. Prešovský rodák vyhral už desaťkrát v rade, Norfolk neprehral 20 stretnutí v sérii.

Článok pokračuje pod reklamou

Tretí tím Východnej konferencie, Connecticut Whale, vo štvrtok oznámil, že podpísal skúšobné kontrakty s útočníkom Andrewom Yoganom a slovenským obrancom Petrom Čerešňákom. Obaja hokejisti prichádzajú z juniorskej OHL, v ktorej obliekali dres tímu Peterborough Petes, ktorý nepostúpil do play-off.

Devätnásťročný Trenčan bol draftovaný minulý rok z celkového 172. miesta tímom New York Rangers, ktorému je Connecticut farmou. Vo svoje prvej sezóne za morom odohral 61 zápasov s bilanciou 6 gólov a 9 asistencií. víťaznú šnúru.

SLOVÁCI V AHL

Najproduktívnejší Slovák: Tomáš Tatar (46 bodov, 45. miesto)
Najlepší strelec: Richard Pánik (18 gólov)
Najlepší nahrávač: Tomáš Tatar (29 asistencií)
Najlepší hráč v +/-: Juraj Mikuš (+19)
Najhorší hráč v +/-: Tomáš Marcinko (-8)
Najtrestanejší hráč: Tomáš Marcinko (72 TM)

Bodovanie Slovákov (k 25. marcu 2012)

Meno (tím) Z G A B +/- TM
T. Tatar (Grand Rapids) 65 17 29 46 +3 37
R. Pánik (Norfolk) 56 18 21 39 +14 58
T. Marcinko (Bridgeport) 54 7 10 17 -8 72
M. Viedenský (Worcester) 52 5 6 11 -5 14
J. Mikuš (Toronto) 67 3 7 10 +19 40
M. Kytnár (Oklahoma City) 13 1 2 3 0 4
J. Janus (Norfolk) 30 0 1 1 0 6
B. Valábik (Wilkes-Barre) 3 0 0 0 -4 7

Meno (tím) Z SA Sv GA GAA Sv% SO TOI
J. Janus (Norfolk) 30 743 816 73 2,51 91,1 1 1746:04

NAJLEPŠIE TÍMY

Líder Atlantickej divízie: St. John's IceCaps (86 bodov)
Líder Severovýchodnej divízie: Connecticut Whale (76 bodov)
Líder Východnej divízie: Norfolk Admirals (97 bodov)
Líder Severnej divízie: Toronto Marlies (83 bodov)
Líder Stredozápadnej divízie: Chicago Wolves (77 bodov)
Líder Západnej divízie: Oklahoma City Barons (91 bodov)

NAJLEPŠÍ HRÁČI

Najproduktívnejší hráč: Chris Bourque (83 bodov – 25+58)
Najlepší strelec: Cory Conacher, Norfolk (34 gólov)
Najlepší nahrávač: Keith Aucoin, Hershey (59 asistencií)
Najviac výhier (brankári): Dustin Tokarski, Norfolk (28 výhier)
Najviac shutoutov: Ben Bishop, Peoria (6 shutoutov)

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies