Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Rangers pripravení na súboje s veľkým rivalom

Keď sa stretli naposledy, videli sme hromadnú bitku hneď po otváracom vhadzovaní. Zápasy medzi New Yorkom Rangers a New Jersey Devils sa nehrali v rukavičkách, veď sa v nich v tomto ročníku udelilo 22 trestov za bitky a spolu 226 trestných minút. A hoci také čísla v konferenčnom finále očakávať netreba, nič to na rivalite neuberá.

Tímy sa v základnej časti stretli šesťkrát, pričom oba vyhrali po tri zápasy. O jeden bod viac mal zo vzájomných duelov New York, ktorý jeden prehraný duel dokázal doviesť do predĺženia. Jedným z hráčov, ktorý ma najviac skúsenosti proti Devils, je brankár Henrik Lundqvist s bilanciou 25-11-5 a 93,6% úspešnosťou zákrokov.

„Sú skvelým tímom. Čelíme im často, takže vieme, čo treba očakávať. Bude to dobrá séria,“ skonštatoval Lundqvist.

Obe mužstvá potrebovali v prvom kole sedem zápasov, aby vyradili svojich súperov, no v druhom kole si Devils poradili s Flyers v piatich zápasoch a užili si niekoľko dní voľna, kým Rangers uzavreli sériu proti Capitals až v siedmom zápase. Veľa času na oddych tak nemali, s čím však nemá center Brad Richards žiaden problém.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nemáme skutočne inú možnosť, ale sme pripravení. Sme nadšení, hlavne po tom dôležitom víťazstve a chceme do toho hneď vstúpiť. Odpočinok je fajn, ale nemôžeme o ňom hovoriť, pretože to je len o predstavovaní si niečoho, čo sa jednoducho nestane,“ povedal Richards.

Toto bude šiesta séria play-off, v ktorej na seba oba tímy narazia, a po druhýkrát sa stane, že to bude priamo pred bránami finále Stanley Cupu. V roku 1994 dokázali Rangers otočiť stav z 2:3, aby nakoniec postúpili do finále, v ktorom zdolali Vancouver a získali svoj prvý Stanley Cup od roku 1940.

Odvtedy však Rangers v play-off vyhrali len 39 zápasov, kým Devils uspeli v 99 a trikrát sa tešili zo zisku Stanley Cupu. Oba kluby však spája jedná veľká rivalita, keď ich delí len 22 kilometrov a rieka Hudson. V pondelok tak môže začať ďalšia kapitola v ich nepriateľských zápoleniach.

„Bude to intenzívne. Oni proti nám hrajú vždy tvrdo a my tak isto hráme proti ním. Medzi nami neexistuje žiadna láska. Bude to dobrá séria. Som nadšený. Myslím si, že aj fanúšikovia sú z toho nadšení. Bude to zábava,“ dodal kapitán Ryan Calllahan.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies