Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
2
EDM
4
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Tortorella: Nie sme unaveným tímom

Očakával kormidelník New Yorku Rangers John Tortorella, že budú jeho zverenci v úvodnom zápase finále Východnej konferencie unavení po tom, čo absolvovali dve sedemzápasové série, pričom tá druhá sa skončila pred dvoma dňami?

„Ľudia, neviem odkiaľ máte všetky tie informácie o tom, že sme unavení. Ak sme unavení v tomto čase roka, tak sa niečo deje. Stále máme pred sebou mesiac hry. Dokonca by ste sa ma ani nemuseli pýtať otázky ohľadom únavy. Nie sme unaveným tímom. Sme pripravení hrať,“ odvetil tréner.

Rangers ukázali sviežu hru pri svojom víťazstve 3:0 v úvodnom zápase série proti New Jersey Devils a po dvoch bezgólových tretinách dokázali streliť tri góly, aby sa ujali vedenia v konferenčnom finále. Počas záverečných 20 minút pritom dovolili „diablom“ vyslať na bránu len štyri strely.

„Nie je tam žiadna výhovorka, že sme unavení a ani nás to netrápi. Mohlo by byť pre nás lepšie, že sme prišli a hrali ďalší zápas namiesto toho, aby sme sedeli a pokúšali sa o ňom len rozmýšľať. Vyšli na nás tvrdo a sviežo. Myslím si však, že sme urobili dobrú robotu v snahe vyrovnať sa ich intenzite. Myslím, že sme odohrali dobrú tretiu tretinu a urobili svoju prácu,“ dodal obranca Dan Girardi, ktorý bol autorom víťazného gólu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies