Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Správy z NHL

Bertuzziho návrat sa blíži, no zranil sa Colaiacovo

Skúsený útočník Detroitu Red Wings Todd Bertuzzi nakoniec netrpí mononukleózou, ale chrípkovým ochorením, a tak sa bude už čoskoro môcť vrátiť do akcie. Zrejme sa tak stane už v piatok proti Minnesote Wild.

„Bol to falošný poplach. Mal počas víkendu len chrípku. V utorok dopoludnia sa vráti na ľad a bude korčuľovať. Myslíme si, že bude môcť hrať už v piatok,“ skonštatoval generálny manažér Detroitu Ken Holland.

Bertuzzi vynechal prvé dva zápasy sezóny a vynechá aj domáci otvárací zápas proti Dallasu Stars, ktorý Red Wings odohrajú v utorok. Po tom, čo vznikli obavy, že by mohol vynechať viac ako mesiac, je to ale takmer zanedbateľná absencia.

Aj tá však Detroit trápi. Čoskoro tridsaťosemročný veterán patril vlani ku kľúčovým hráčom tímu, keď v 71 zápasoch dokázal nazbierať 38 bodov za 14 gólov a 24 asistencií. Tiež si na svoje konto pripísal 23 plusových bodov.

Článok pokračuje pod reklamou

Colaiacovo utrpel zranenie

Obranca Carlo Colaiacovo potvrdil svoju vizitku často zraneného hráča a zranil sa v priebehu druhej tretiny pondelkového zápasu proti Columbusu. Do druhého zápasu Detroitu v aktuálnom ročníku potom už nezasiahol. Stihol v ňom odohrať 16 minút a 21 sekúnd.

Oficiálne nebolo zranenie špecifikované, no zrejme ide o poranenie ramena a tréner Mike Babcock povedal, že to nevyzerá na skorý návrat. Hráč však ešte podstúpi vyšetrenia, po ktorých bude známa aj dĺžka absencie.

Holmstrom oficiálne oznámi koniec kariéry

Niekdajší dlhoročný hráč Red Wings Tomas Holmstrom sa rozhodol ukončiť aktívnu hokejovú kariéru a svoj úmysel potvrdí aj oficiálne, a to už dnes na tlačovej konferencii v Detroite.

Snaživý švédsky útočník odohral za „čerené krídla“ 15 sezón, v ktorých strelil 243 gólov a spolu nazbieral 530 bodov. Hoci sa mu po drafte veľmi neverilo, v NHL odohral 1026 duelov a získal štyri Stanleyho poháre.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies