Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Spezza vynechá pre zranenie aspoň dva mesiace

Tím Ottawa Senators oznámil vo štvrtok nepríjemnú správu. Hviezdny útočník Jason Spezza v piatok v Toronte podstúpi operáciu chrbta, ktorej cieľom bude napraviť vysunutú platničku, a rekonvalescencia si podľa lekárov vyžiada minimálne dva mesiace.

„Je to momentálne to najlepšie, čo môžeme urobiť. Mohol by s tým pravdepodobne sem-tam hrať a občas si zobrať deň voľna, ale to pre nás ani jeho nedávalo zmysel. Podstúpenie operácie mu povolí vrátiť sa v 100% stave a pokračoval v jeho kariére,“ skonštatoval generálny manažér Bryan Murray.

Dvadsaťdeväťročný center utrpel spomínané zranenie, ktoré spočiatku Senators označovali ako „zranenie hornej časti tela“, v nedeľnom súboji proti Pittsburghu Penguins a svojmu zamestnávateľovi nebol k dispozícii v nasledujúcich dvoch zápasoch.

Skúsený útočník, ktorý v kanadsko-americkej NHL zatiaľ obliekal iba dres kanadského celku a v 611 stretnutiach nazbieral 621 bodov, nastúpil od skončenia výluky v piatich dueloch, v ktorých si spolu pripísal päť kanadských bodov (2+3). „Senátori“ veria, že jeden z ich lídrov bude pripravený zasiahnuť do akcie pred koncom základnej časti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies