Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Boychuk sa stal hráčom Pittsburghu

Útočník Zach Boychuk nevydržal dvadsaťštyri hodín na waiver listine nechránených hráčov, na ktorú ho tím Carolina Hurricanes zapísal so snahou poslať ho na farmu. Vo štvrtok si ho z nej stiahol tím Pittsburgh Penguins.

„Je to súčasť celého procesu. Vedeli sme, že sa to môže stať,“ povedal generálny manažér Caroliny Jim Rutherford. „Mám z neho radosť, pretože dostáva druhú šancu. Dúfali sme ale, že tam ten deň vydrží, aby sme mohli ďalej pracovať na jeho vývoji.“

Dvadsaťtriročný albertský rodák, ktorý bol draftovaný v roku 2008 z celkového 14. miesta, zasiahol do akcie v otváracom zápase Hurricanes proti Floride Panthers, no potom mu už tréner nedával šancu a v ostatných štyroch dueloch bol len náhradníkom.

Boychuk odohral počas výluky 37 zápasov za Charlotte Checker v AHL. Zaznamenal v nich solídnych 16 gólov a 16 asistencií. Za Hurricanes dokázal celkovo odohrať 73 zápasov, v ktorých strelil sedem gólov a pridal 18 asistencií.

Pittsburgh bude jeho druhým domovom v NHL a očakáva sa, že by mal hrať už v sobotu proti New Jersey Devils. Tréner Dan Bylsma dokonca povedal, že by nejaký čas mohol tráviť na krídle vedľa Jevgenija Malkina.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies