Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Bonino strelil svoj prvý hetrik kariéry + video

Jozef Struhár  
03.02.2013

Anaheim v sobotnom zápase porazil Los Angeles pomerom 7:4. Prvou hviezdou kalifornského derby sa stal Nick Bonino. Útočník Ducks strelil svoj prvý hetrik, ku ktoré pridal aj jednu asistenciu.

Doteraz sa útočník štvrtého útoku „káčerov“ netešil ani len z dvojgólového zápasu, no v sobotu sa dvakrát presadil už v priebehu prvých šiestich minút. Svoj trojgólový zápas zavŕšil gólom v 49. minúte.

„Skutočne to neviem popísať,“ tešil sa úprimne Bonino, ktorý zaknihoval 39. hetrik v histórii Anaheimu. „Doteraz som v mojej kariére nestrelil tony gólov, takže streliť tri v jednom zápase mi prináša skutočne dobré pocity.“

Dvadsaťštyriročný rodák z amerického Connecticutu odohral doteraz v NHL 92 zápasov, v ktorých nazbieral 25 bodov, no len deväť z nich boli góly. V tejto sezóne bude mať výbornú šancu vyrovnať svoje gólové maximum, ktoré si vytvoril v 50 zápasoch minulej sezóny. Strelil v nej päť gólov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies