Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Pocit prehry už zažili aj hráči Sharks

V treťom zápase v rade sa o osude San Jose rozhodovalo v samostatných nájazdoch. Prvé dva zápasy tím vyhral vďaka Michalovi Handzušovi, no ten v sobotu nájazd nepremenil, rovnako ako ani jeden z jeho spoluhráčov. Sharks tak prehrali prvý duel v sezóne.

Kalifornský tím sa stal posledným celkom v aktuálnej sezóne, ktorý pocítil chuť prehry. V sobotu nestačil na Nashville Predators, ktorému podľahol 1:2, hoci bol o niečo aktívnejší. Sedemzápasovej víťaznej sérii je tak koniec.

„Nie každý večer budú veci vychádzať vo váš prospech. Musíte hrať do poslednej minúty, poslednej sekundy každého striedania. Dnes sme aspoň uhrali ten jeden bod,“ skonštatoval Martin Havlát, ktorý strelil jediný gól Sharks.

Tím opäť podržal aj brankár Antti Niemi, ktorý urobil 23 zákrokov predtým, ako sa postavil na samostatné nájazdy. A hoci v ostatných dvoch dueloch v nich neinkasoval, v sobotu ho dokázal prekonať Craig Smith.

„Zakaždým je to pre vás nová výzva a zakaždým sa potrebujete na to sústrediť. Tentokrát bol ich hráč schopný streliť gól. Musíte sledovať hráčovu rýchlosť a myslím si, že som to tentokrát mohol trošku nezachytiť,“ povedal Niemi.

Nashvillu k víťazstvu nad doteraz neporazeným celkom pomohol aj gól Sergeja Kosticyna a 26 zákrokov spoľahlivého Pekku Rinneho. Tím ukončil aj sedemzápasovú bodovú sériu Joea Pavelského a dokázal eliminovať útočnú silu najväčší es San Jose.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies