Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
EDM
2
VAN
4
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
03:30info
EDM
VAN
«

Špekulácie

Maple Leafs by mohli zvažovať výmenu Kessela

O tom, že víťazom pri výmene Phila Kessela do Toronta bol Boston zatiaľ niet pochýb. Najnovšie by to mohla potvrdiť špekulácia, že kanadský tím zvažuje výmenu amerického útočníka.

Generálny manažér Dave Nonis by mohol zvažovať výmenu dvadsaťpäťročného hráča, ktorý v tejto sezóne zatiaľ zaknihoval len štyri asistencie. Je tu však problém s tým, či niekto ho bude ochotný získať, keď má plat 5,4 milióna dolárov a o rok sa stane neobmedzeným voľným hráčom.

Za Kessela Maple Leafs obetovali draftové voľby, ktoré priniesli Bostonu vysoko talentovaných hráčov Tylera Seguina a Dougieho Hamiltona. Toronto však získalo hráča, ktorý v ostatných troch sezónach pokoril 30-gólovú hranicu a vlani dokonca nazbieral 82 bodov. V aktuálnej sezóne však nebol natoľko výrazný.

Tradičný kanadský klub sa netají tým, že zvažuje zlepšiť svoju brankársku situáciu a v minulosti sa skloňovalo jeho meno s Robertom Luongom. Aktuálne sa však šepká o tom, že Nonis kontaktoval Los Angeles ohľadom Jonathana Berniera. Maple Leafs však nie sú jediným tímom, ktorý ma o talentovaného brankára záujem.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies