Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Žraloky zo San Jose už nehryzú tak ostro

To bol skvelý úvod! Sedem zápasov prinieslo San Jose sedem víťazstiev. Čo sa ale stalo potom? Prišiel nový mesiac a tím nedokáže víťaziť. Sharks sa momentálne trápia a do víťazného konca nedoviedli ani jeden z ostatných šiestich duelov.

Ak by to záležalo len od mesiaca, môžu byť hráči kalifornského tímu radi, že február je ten najkratší. Doteraz v ňom získali len tri body za remízy v normálnej hracej dobe a dokázali v nich streliť len sedem gólov. V utorok proti Nashvillu ani jeden.

„Musíme nájsť spôsob, ako sa dostať z tejto šlamastiky,“ skonštatoval tréner Todd McLellan, ktorý mal po zahanbujúcej prehre v Columbuse (2:6) krátke taktické posedenie s hráčmi. „Dnes sme podali mnoho lepší výkon ako minule. Dnes každý bojoval. Myslím si, že sme boli omnoho súťaživejší, hrali sme omnoho pozornejšiu hru, no výsledok bol rovnaký.“

Sharks zažili výbornú prvú tretinu, v ktorej Predators prestrieľali 13:3, no neboli schopní prepasírovať puk za chrbát Pekku Rinneho, ktorý nakoniec duel opustil s čistým kotnom. Nashville vyhral 1:0 po predĺžení a od druhej tretiny mal prevahu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím si, že zápas sa trochu zmenil v druhej tretine, keď sme zlyhávali pri streľbe. Chceli sme tvoriť v strednom pásme, no oni sú tak silný tím pri napádaní, že zachytávali puky a ťažili z toho. Musíme sa to pozrieť a napraviť to,“ povedal McLellan.

Počas aktuálnej negatívnej série boli Sharks dvakrát vynulovaní a v dvoch zápasoch strelili len po jednom góle. Antti Niemi sa v bráne snaží a hoci chytá dobre, bez podpory útoku a strieľania gólov sa zápasy vyhrávať nedajú. „Je to frustrujúce,“ dodal trefne útočník Logan Couture.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies