Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Karlsson sa zranil a podstúpi operáciu

Hviezdny obranca Ottawy Senators Erik Karlsson nedohral utorkový zápas proti Pittsburghu Penguins (2:4), pretože v ňom utrpel zranenie achilovky. Hoci dĺžka absencie ešte nebola zverejnená, je pravdepodobné, že vynechá zvyšok ročníka, pretože bude musieť podstúpiť operáciu.

Aktuálny držiteľ Norris Trophy sa zranil počas druhej tretiny, kedy ho v súboji pri mantinely korčuľou porezal útočník Penguins Matt Cooke. Mladý Švéd okamžite padol k ľadu a s evidentnou bolesťou ho opustil s pomocou spoluhráčov.

„Je to pre nás tvrdá rana. Pre spôsob, akým hrá, a ako veľmi pre náš tím znamená, sú to jednoducho hrozné pocity a skutočne mi je ho ľúto,“ skonštatoval kapitán kanadského celku Daniel Alfredsson.

„Išli sme do súboja a zrazu bol dole a kričal. Nevedel som dokonca ani len čo sa stalo. Úplne to bola nešťastná náhoda a samozrejme sa cítim zle. Stalo sa to už párkrát počas ostatných pár rokov a je to desivé,“ povedal Cooke.

Dvadsaťdvaročný Karlsson bol doteraz najlepším strelcom spomedzi obrancov, keď strelil šesť gólov, tri z nich v ostatných štyroch dueloch. Okrem toho v 13 zápasoch nazbieral aj štyri asistencie a šesť plusových bodov. Na ľade trávil v priemere 27 minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies