Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Veterán Bertuzzi bol hospitalizovaný

Situácia so zraneniami sa v Detroite zo zlej stáva horšou. Bez služieb niekoľkých kľúčových hráčov sa Red Wings budú musieť vyrovnať s ďalšou stratou – skúsený útočník Todd Bertuzzi bol prijatý v nemocnici s veľkými bolesťami chrbta.

Tridsaťosemročný kanadský odchovanec vynechal ostatné tri zápasy pre chronické problémy s chrbtom, ktoré však nemali byť až také vážne. Vo štvrtok sa však všetko zmenilo a podľa Detroit Free Press nemohol pre zdravotné problémy poriadne ani chodiť.

„Bertove problémy s chrbtom postupne rástli. Nejakú dobu vynechá, ale aká to bude dobe, to neviem, “ skonštatoval generálny manažér Ken Holland, ktorý tiež dodal, že operácia je poslednou možnosťou a hráčovi by ukončila sezónu.

Bertuzzi má bohatú históriu problémov s chrbtom. Všetko to začalo posunutou platničkou v roku 2006, s ktorou musel ísť pod skalpel. V roku 2009 vynechal päť zápasov pre bolesti chrbta, ktoré sa objavovali v menej vážnejších formách ešte niekoľkokrát.

Bertuzzi , ktorý je v prvom roku novej dvojročnej zmluvy, zvládol v tomto ročníku odohrať sedem zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. Úvod ročníka vynechal pre chrípkové ochorenie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies