Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Sumáre

Príprava: Kopecký a Tatar hviezdami, Hrivík asistoval

V pondelkových prípravných zápasoch sa do bodovania zapísali viacerí Slováci. Marek Hrivík asistoval, no Tomáš Kopecký s Tomášom Tatarom zaznamenali dva body, keď obaja strelili jeden gól a pridali jednu asistenciu.

Florida odohralo s Nashvillom dvojzápas. Ten prvý Panthers vyhrali zaslúžene pomerom 6:3, pričom po dva góly strelili Gudbranson a Upshall. Boyes a Howden ich doplnili na listine strelcov. Z hráčov Predators sa o góly postarali Weber, Forsberg a Henderson.

V druhom zápase hral aj Tomáš Kopecký, ktorý k výhre 3:2 pomohol jedným gólom a jednou asistenciou. Gólom vyrovnával stav na 2:2 a asistenciou začínal akciu, z ktorej Fleischmenn rozhodol v poslednej minúte predĺženia o výhre. Strelecky sa presadil aj Gomes, kým o góly Nashvillu sa postarali Smith a Bourque. Kopecký odohral 18 a pol minúty. Po stretnutí bol vyhlásený za tretiu hviezdu zápasu.

Detroitu sa vydaril úvodný prípravný zápas, keď v Pittsburghu vyhral pomerom 4:1. O prvý gól zápasu sa postaral Tomáš Tatar, ktorý pridal aj asistenciu pri víťaznom góle Almquista. Ten zaznamenal dva góly, no strelecky sa presadil aj Dacjuk. Jediný gól Penguins strelil Sutter. Mimochodom, hral aj Crosby, kým Malkin mal voľno. Tatar bol po zápase, v ktorom odohral 12 minút, vyhlásený za tretiu hviezdu.

Článok pokračuje pod reklamou

Marek Hrivík odohral 15 minút a 15 sekúnd, počas ktorých zvládol bodovať pri prehre Rangers. Sekundárnu asistenciu zaznamenal pri čestnom úspechu tímu, ktorý mal na svedomí Moore. New York podľahol susednému new Jersey 1:2, keď sa z hráčov Devils trafili do čierneho Tedenby a Gelinas. Prvé dve tretiny odchytal Cory Schneider, ktorý zlikvidoval všetkých 22 striel. Jaromír Jágr nehral.

Obranca Andrej Meszároš bol najvyťažovanejším hráčom Philadelphie v pondelkovom zápase proti Torontu. Na ľade strávil viac ako 24 minút, ale nebodoval. Jeho tím však Maple Leafs porazil. O výhre 3:2 rozhodol v nájazdoch McGinn, ktorý nadviazal na góly Lukea Schenna a Gervaisa. Van Riemsdyk a Devane posielali Toronto dvakrát do vedenia.

Druhý zápas Philadelphia v nájazdoch prehrala. Doma podľahla Washingtonu 3:4. O výhre Capitals rozhodol Rechlicz a v normálnej hracej dobe sa presadili Carlson, Ward a Stoa. Voráček, Lecavalier a Akeson sa zapísali do listiny strelcov z hráčov Flyers. V drese Washingtonu nastúpil aj obranca Michal Čajkovský, ktorý počas 14 minút strávených na ľade zaznamenal jeden mínusový bod, ale aj tri bloky.

Boston absolvoval svoj prvý prípravný zápas bez Zdena Cháru a na ľade Montrealu uspel pomerom 6:3. Dva góly strelili Iginla a Johnson, tri asistencie nazbierali Krug a Lucic. Krejčí a Trotman sa tiež trafili do čierneho. Z hráčov Canadiens sa presadili Moen, Pacioretty a Subban. Martin Réway nehral a bol poslaný naspäť do juniorského tímu. Bruins mali streleckú prevahu 40:20.

Ottawa si v pondelok poradila s Calgary 4:2 a viedla už 3:0. Strelecky sa presadili Robinson, Conacher, Borowiecki a MacArther. Jones a Night vsietili góly Flames.

Selanne otváracím gólom začal cestu Anaheimu k víťazstvu 6:2 nad Phoenixom. Ducks viedli už po prvej tretine 4:0, keď sa presadili aj Vetanen, Yonkman a Winnik. Neskôr sa k ním pripojili aj Lindholm a Etem, kým Cogliano nazbieral tri asistencie. O dva góly Phoenixu sa postarali Latendresse a Brown.

Ako posledný sa dohral duel medzi Vancouverom a San Jose, v ktorom mali Sharsk veľkú prevahu, no nakoniec vyhrali len tesne 3:2, keď o výhre rozhodol v 57. minúte Wingels. Pavelski a McCarthy poslali kalifornský tím dvakrát do vedenia, no na ich góly zareagovali Gaunce a Shinkaruk.

VÝSLEDKY:
Florida - Nashville 6:3 (1:3, 2:0, 3:0)
Florida - Nashville 3:2 PP (1:1, 0:1, 1:0, 1:0)
Montreal - Boston 3:6 (1:2, 2:1, 0:3)
New Jersey – NY Rangers 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Toronto - Philadelphia 2:3 SN (1:1, 1:0, 0:1, 0:0 – 2:3)
Philadelphia - Washington 3:4 SN (0:0, 1:2, 2:1, 0:0 – 0:1)
Pittsburgh - Detroit 1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
Ottawa - Calgary 4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Anaheim - Phoenix 6:2 (4:0, 2:1, 0:1)
Vancouver – San Jose 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
T. Kopecký (FLA) 18:33 1 1 2 +2 3 0
M. Hrivík (NYR) 15:15 0 1 1 +1 1 0
T. Tatar (DET) 11:55 1 1 2 +1 1 0
A. Meszároš (PHI) 24:12 0 0 0 0 3 2
M. Čajkovský (WSH) 13:49 0 0 0 -1 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies