Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Sumáre

Blues neudržali vedenie, Ducks vyhrali šiesty duel v rade

V piatok sa v NHL odohrali dva zápasy, v ktorých sa o výsledku rozhodovalo až v samostatných nájazdoch. Z výhier sa tešili Anaheim a Winnipeg, ktorý zvrátil zápas proti St. Louis.

Jets zvrátili zápas proti Blues

Alex Steen strelil dva góly v meste, v ktorom si meno urobil jeho otec Thomas ako hráč pôvodných Jets. Prišli však nazmar, pretože St. Louis neudržalo v posledných siedmich minútach tretej tretiny dvojgólové vedenie a nakoniec sa z výhry 4:3 po samostatných nájazdoch tešil Winnipeg. „Toto víťazstvo sme im darovali. Keď vyhrávame o dva góly v závere zápasu, nemôžeme sa takto vzdávať bodov,“ skonštatoval Steen. Rozhodnutie priniesol v siedmej sérii nájazdov Olli Jokinen, ktorý strelil jeden gól aj počas prvej tretiny. Evander Kane a Tobias Enstrom v závere tej tretej vynútili predĺženie k výhre prispel aj Ondřej Pavelec s 29 zákrokmi. Okrem Steena ho prekonal aj dvojbodový David Backes. V bráne Blues stál Brian Elliott, ktorý pri svojom prvom štarte v sezóne urobil 26 zákrokov. St. Louis teraz čaká dlhá prestávka – ďalší duel hrajú až 26. októbra.

Hviezdy duelu: 1. D. Byfuglien (WPG), 2. A. Steen (STL), 3. E. Kane (WPG)

Silfverberg rozhodol šiestej výhre Ducks v rade

Samostatné nájazdy rozhodli aj o víťazstve Anaheimu 3:2 nad Phoenixom. Jakob Silfverberg premenil ten rozhodujúci v šiestej sérii, aby Ducks oslávili už šieste víťazstvo v rade. Jonas Hiller k nemu prispel 30 zákrokmi a strelecky sa presadili Teemu Selanne a Nick Bonino, ktorý vynútil predĺženie dve minúty pred koncom tretej tretiny. Góly Coyotes mali na svedomí Antoine Vermette a Rostislav Klesla, kým Mike Smith zaknihoval 37 zákrokov. Arizonský tím prehral druhý zápas v rade

Hviezdy duelu: 1. T. Selanne (ANA), 2. J. Hiller (ANA), 3. Z. Michálek (PHX)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies