Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Sumáre

Colorado zdolalo Pittsburgh, Sharks uspeli aj bez gólov

V utorok sa odohrali tri zápasy NHL. San Jose potrebovalo na výhru 1:0 samostatné nájazdy a rovnakým pomerom vďaka gólu Landeskoga vyhralo Colorado nad Pittsburghom. V treťom dueli Calgary uspelo v Los Angeles.

Sharks vyhrali aj bez strelenia gólu

Ako jediný Slovák sa v pondelok predstavil útočník Tomáš Tatar, ktorý absolvoval svoj druhý zápas v tejto sezóne. Z víťazstva sa netešili a ani nebodoval. Body však nezískali ani jeho spoluhráči a dokonca ani protihráči. Zápas medzi Detroitom a San Jose bol o brankároch, ktorí ani jedenkrát behom normálnej hracej doby a predĺženia nekapitovali. O výsledku sa tak rozhodovalo v nájazdoch, v ktorých ako jediný uspel Logan Couture. San Jose tak vďaka nemu a 24 zákrokom Anttiho Niemi vyhralo 1:0. Niemiho 24. nulu nepokazili ani dve strely Tatara, ktorý v akcii strávil o čosi viac ako 12 minút. Jeho spoluhráč Jimmy Howard vychytal svoje 17. čisté konto, keď počas 65 minút zastavil všetkých 27 striel. Ôsmej výhre Sharks v ročníku však nezabránil.

Hviezdy duelu: 1. A. Niemi (SJS), 2. J. Howard (DET), 3. L. Couture (SJS)

Giguere pomohol k výhre Colorada nad Pittsburghom

Najväčšia pozornosť v pondelok mierila do Pittsburghu, kde sa stretli domáci Penguins s Coloradom Avalanche. Okrem toho, že išlo o avizované stretnutie Sidneyho Crosbyho a Nathana MacKinnona, stretli sa aj dva tímy s bilanciou 7-1. Zápasu chýbali góly, no to nebola jediná vec, ktorá domácich fanúšikov nepotešila. V prvý pracovný deň si totiž bilanciu vylepšilo Colorado, ktoré zdolalo Pittsburgh futbalovým pomerom 1:0. O výhre rozhodol Gabriel Landeskog v úvode druhej tretiny, no kľúčový bol výkon Jeana-Sebastiene Giguera, ktorý zastavil všetkých 34 striel, aby zaknihoval svoje druhé čisté konto z troch štartov. Penguins l úspechu nepomohlo ani sedem presiloviek a fakt, že Marc-Andre Fleury čelil len 14 strelám.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Giguere (COL), 2. G. Landeskog (COL), 3. S. Crosby (PIT)

Cammalleri sa vrátil, aby pomohol k výhre nad Kings

Calgary sa po dvoch prehrách s kalifornskými tímami vrátilo na víťaznú koľaj, keď zdolalo Los Angeles 3:2. Rozhodnutie pritom priniesol gól obrancu TJ Brodieho z poslednej minúty tretej tretiny. K výhre prispel aj Michael Cammalleri, ktorý pri svojom sezónnom debute zaznamenal gól a asistenciu. Strelecky sa presadil aj nováčik Sean Monahan, ktorý strelil svoj šiesty gól v sezóne. Jiří Hudler a Mark Giordano zaznamenali po dve asistencie. Karri Ramo čelil 29 strelám, z ktorých ho prekonali len Drew Doughty a Jeff Carter. Jonathan Quick sa prezentoval 22 zákrokmi.  

Hviezdy duelu: 1. T. Brodie (CGY), 2. D. Doughty (LAK), 3. M. Cammalleri (CGY)

Slováci v akcii

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
T. Tatar (DET) 12:07 0 0 0 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies