Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Sumáre

Chára sa tešil z výhry, Tatar nie

V stredu sa v NHL odohrali len dva zápasy, v ktorých malo Slovensko zastúpenie. Ani jeden z duel hráčov spod Tatier nebodoval, no Zdeno Chára sa aspoň mohol tešiť z víťazstva.

Bruins vyhrali tretí duel v rade

Milan Lucic a Torey Krig strelili po dva góly, aby doviedli Boston k očakávanému víťazstvu 5:2 nad Buffalom. Lucic pridal aj asistenciu a k tretej výhre „medveďov“ v rade pomohol gólom aj Dougie Hamilton. Jarome Iginla, Carl Soderberg a David Krejčí zaznamenali po dve asistencie. Úspešný debut v bráne Bruins má za sebou Chad Johnson, ktorý však nemal veľa práce. Čelil len 16 strelám, z ktorých ho prekonali Cody Hodgson a Nikita Zadorov (prvý gól v NHL). Ryan Miller mal podstatne viac práce a aktívnejší Boston ho ohrozil spolu 34 strelami. Štyri boli aj z hokejky Zdeno Cháru, ktorý na ľade strávil necelých 23 minút so ziskom jedného plusového bodu. Jedinou zlou správou pre Boston bol fakt, že duel pre zranenie nedohral útočník Loui Eriksson.

Hviezdy duelu: 1. M. Lucic (BOS), 2. N. Zadorov (BUF), 3. T. Krug (BOS)

Senators v prvom zápase proti Alfiemu zdolali Red Wings

Senators z blízka videli svojho niekdajšieho kapitána v drese Detroitu a ani nežmurkli. Potom videli svojho nového kapitána ako kazí Danielovi Alfredssonovi prvé stretnutie proti tímu, v ktorom strávil 17 sezón. Jason Spezza a Bobby Ryan zaznamenali po dva góly pri ceste za hladkým víťazstvom 6:1 na ľade Red Wings. Ottawa bola od začiatku po koniec zápasu lepším tímom a zrejme odohrala doteraz svoj najlepší duel v ročníku, aby sériu prehier svojho hostiteľa predĺžila na tri zápasy. „Konečne sme odohrali zápas celých 60 minút,“ povedal Ryan. Eric Gryba a Jared Cowen strelili zostávajúce góly kanadského tímu, kým Craig Anderson urobil 31 zákrokov. Ako jediný ho prekonal Todd Bertuzzi. Tomáš Tatar ho neúspešne ohrozil trikrát, pričom v akcii strávil 14 minút. Jimmy Howard nepobudol v bráne významné dlhší čas, keď ho z prvých ôsmich striel hostia prekonali trikrát. Odvtedy chytal Jonas Gustavsson, ktorý inkasoval ďalšie tri góly z 20 striel. „Podstatné je, že dnes sme neboli vôbec dobrí,“ skonštatoval tréner Detroitu Mike Babcock. „Bol som tým prinajmenšom prekvapený. Som sklamaný za Alfieho, že sme tu nedokázali urobiť lepšiu prácu.“

Hviezdy duelu: 1. J. Spezza (OTT), 2. K. Turris (OTT), 3. B. Ryan (OTT)

Slováci v akcii

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
T. Tatar (DET) 13:57 0 0 0 0 3 0
Z. Chára (BOS) 22:46 0 0 0 +1 4 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies