Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Magazín

Tipujeme: Avalanche vs. Hurricanes

Po viac ako roku a pol na seba v piatok narazia Colorado s Carolinou. V prvom vzájomnom súboji v tejto sezóne budú Hurricanes čakať veľkej výzve, kým Avalanche chcú nadviazať na svoj vynikajúci vstup do sezóny.

Naposledy sa obe mužstva stretli 10. februára 2012, kedy denverský tím vyhral 4:3 po predĺžení. Predchádzajúce vzájomné zápasy boli až v roku 2010 a dve výhry Hurricanes vtedy prišli na domácom ľade. V Colorade tím pritom ešte nikdy nevyhral.

Colorado do zápasu vstúpi s bilanciou 8-1-0 ako druhý najlepší tím Západnej konferencie. Jediný zápas prehral 18. októbra s Detroitom, no odvtedy zdolal Buffalo i silný Pittsburgh. Od pondelku malo voľno a dosť času na to, aby sa pripravil na svojho najbližšieho súpera, od ktorého je lepšie v takmer každom ohľade. Deviata najlepšia presilovka sa postaví proti ôsmemu najhoršiemu oslabeniu, kým Colorado je v tejto štatistike najlepších tímom NHL. Tímu bude chýbať suspendovaný Cody McLeod a možno aj Erik Johnson, no pri forme ostatných hráčov by to nemal byť veľký problém.

Carolina bude mať situáciu náročnejšiu, pretože v piatok absolvuje druhý zápas behom dvoch dní. Navyše doň vstúpi po tom, čo v Minnesote prišla o brankára Cama Warda. Hurricanes nemajú k dispozícii ani svoju dvojku, a tak a budú musieť spoliehať len na gólmanov z farmy. Tímu však chýbajú aj Jeff Skinner, Tim Gleason, Pat Dwyer a Elias Lindholm. Tímu sa v predošlých zápasoch proti Maple Leafs a Islanders podarilo uspieť, no z posledných šiestich zápasov to boli jediné víťazstvá.

Colorado vstúpi do piatkového zápasu oddýchnuté a vo výbornej forme, ktorú majú aj obaja brankári. Práve brankárska situácia je problémom Caroliny, ktorá má navyše veľkú maródku. Aj napriek faktu, že sa jej vonku zvykne dariť, veríme, že výhoda domáceho prostredia podporená spomínanými okolnosťami bude znamenať výhru Avalanche.

Náš tip: Colorado (kurz: 1,85 na DOXXbet.sk)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies