Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Sumáre

Hossa pomohol Chicagu k bodu

Marián Hossa sa strelecky presadil, aby pomohol Chicagu získať bod, no z výhry sa tešilo Calgary. V nedeľu sa odohrali aj ďalšie dva duely, v ktorých uspeli Minnesota a Dallas.

Hossa pomohol Chicagu k bodu

Len deň po tom, čo bol povolaný do prvého tímu, dostal Reto Berra šancu chytať proti úradujúcemu šampiónovi. Bob Hartley po zápase nasadenie dvadsaťšesťročného Švajčiara neľutoval. Berra pri svojom prvom štarte v NHL zaznamenal 42 zákrokov, aby doviedol Calgary k víťazstvu 3:2 nad Chicagom. O výhre v United Center rozhodol obranca Kris Russell v druhej minúte predĺženia. Mike Cammalleri a Curtis Glencross strelili zvyšné góly a Flames ukončili 10 zápasov trvajúcu sériu prehier v zápasoch hraných v Chicagu. Berru prekonali len Patrick Kane a Marián Hossa, ktorý v zápase odohral 20 a pol minúty. Počas tohto času zaznamenal aj štyri strelecké pokusy a jeden mínusový bod. Corey Crawford sa prezentoval 27 zákrokmi a Blackhawks prišli o trojzápasovú sériu výhier. Hossov gól z 56. minúty tímu aspoň priniesol bod za remízu v normálnom hracom čase.

Hossa a jeho 6. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. R. Berra (CGY), 2. P. Kane (CHI), 3. K. Russell (CGY)

Článok pokračuje pod reklamou

Parise sa tešil z výhry nad bývalým tímom

Minnesota strelila gól v každej tretine a pridala presný zásah do prázdnej brány pri víťazstve 4:0 nad New Jersey. Wild prekonali zlý vstup do zápasu a prvú tretinu nakoniec opustili s vedením 1:0 po dorážke Mikaela Granlunda. Po ňom ešte vedenie zvýraznili Torrey Mitchell, Dany Heatley a Jason Pominville. Nino Niederreier nazbieral tri asistencie a Josh Harding zneškodnil všetkých 19 striel, aby vychytal svoje druhé čisté konto v sezóne a deviaty v kariére. Do brány Devils sa vrátil Cory Schneider, ktorý zastavil 16 striel. Zápas bol špeciálny pre Zacha Pariseho, ktorý ešte nikdy predtým nehral proti New Jersey, v ktorom odštartoval svoju kariéru v NHL. Z duelu si odniesol asistenciu.

Hviezdy duelu: 1. J. Harding (MIN), 2. M. Granlund (MIN), 3. N. Niederreiter (MIN)

Benn rozhodol o výhre Stars, Anderson sa zranil

Jamie Benn ako jediný premenil samostatný nájazd, aby rozhodol o výhre Dallasu 4:3 nad Ottawou, ktorá prehrala piaty zápas v rade. Stars ukončili sériu dvoch prehier aj vďaka gólom Raya Whitneyho, Valeriho Ničuškina (prvý gól v NHL) a Antoinea Roussela z normálnej hracej doby. Kari Lehtonen urobil 33 zákrokov a ak by ho neprekonal dvojbodový Bobby Ryan 10 sekúnd pred koncom tretej tretiny, Dallas by nepotreboval na triumf nájazdy. Z hráčov Senators sa presadili aj Erik Karlsson a Jason Spezza, kým Craig Anderson urobil 33 zákrokov predtým, ako sa v predlžení zranil. Duel opustil na nosidlách po kolízii s Ničkuškinom. Robin Lehner potom čelil už len dvom strelám a dvom nájazdom. Kyle Turris zaznamenal dve asistencie.

Hviezdy duelu: 1. B. Ryan (OTT), 2. K. Turris (OTT), 3. K. Lehtonen (DAL)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
M. Hossa (CHI) 20:26 1 0 1 -1 4 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies