Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Sumáre

Hossa sa tešil z výhry, pri ktorej nebodoval

V stredu sa v NHL odohrali štyri zápasy, v ktorých sa z výhier tešili Rangers, Blackhawks, Predators a Ducks. Jediný slovenský zástupca, Marián Hossa, nebodoval.

Hossa sa tešil z pohodlnej výhry nad Jets

Chicago sa uistilo, že tento raz nepríde o pohodlné dvojgólové vedenie z prvej tretiny a tlačilo ďalej. Nakoniec porazilo Winnipeg hladko 4:1, aby kanadský tím zdolalo po druhý raz v priebehu piatich dní. Jonathan Toews, Patrick Kane, Brandon Pirri a dvojbodový Patrick Sharp strelili góly obhajcu titulu, ktorý vyhral štvrtý zápas z posledných piatich. Obranca Duncan Keith ukončil zápas s dvoma asistenciami a Corey Crawford zneškodnil 24 striel. Ako jediný ho prekonal Devin Setoguchi, kým Al Montoya zaznamenal takisto 24 zákrokov. Blysol sa aj zákrokom, ktorým zlikvidoval samostatný únik Mariána Hossu. Ten prišiel o štvorzápasovú bodovú sériu. V zápase odohral 19 minút so ziskom plusového bodu a piatich striel, s ktorými bol najaktívnejším strelcom duelu.

Hviezdy duelu: 1. J. Toews (CHI), 2. P. Sharp (CHI), 3. D. Keith (CHI)

Lundqvist doviedol Rangers k výhre nad Penguins

Ryan McDonagh a Derek Stepan otvoril skóre zápasu dvoma gólmi v rozmedzí 65 sekúnd a Henrik Lundqvist zaknihoval 28 zákrokov, aby Rangers zdolali doma Pittsburgh až prekvapujúco hladko 5:1. Brian Boyle, Ryan Callahan a Derick Brassard sa tiež tešili z gólov pri štvrtej výhre z posledných piatich zápasov. Penguins prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu, keď sa dokázal presadil len Kris Letang a Marc-Andre Fleury kapituloval päťkrát z 25 striel. „Vytvorili sme si niekoľko dobrých šancí, ale nič nie je garantované, keď ich aj máte,“ skonštatoval kapitán Penguins Sidney Crosby.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist (NYR), 2. B. Boyle (NYR), 3. M. Zuccarello (NYR)

Wilson nazbieral štyri body pri výhre nad Avalanche

Colin Wilson zaznamenal dva góly a dve asistencie, aby doviedol Nashville k výhre 6:4 nad Coloradom, ktoré prišlo o šesťzápasovú víťaznú sériu. Wilsonov druhý presný zásah bol víťazný a po ňom len Gabriel Bourque strelou do prázdnej brány potvrdil víťazstvo, ku ktorému gólmi prispeli aj dvojbodový Viktor Stalberg, Graig Smith a Paul Gaustad. Cartera Huttona z 31 striel prekonali PA Parenteau, Ryan O’Reilly, Paul Stastny a Matt Duchene, ktorý zaznamenal aj dve asistencie. Semion Varlamov inkasoval päť gólov z 27 striel.

Hviezdy duelu: 1. C. Wilson (NSH), 2. M. Duchene (COL), 3. V. Stalberg (NSH)

Ducks ukončili víťaznú sériu Coyotes

Anaheim sa vrátil domov po osemzápasovom tripe ako najhorší tím na presilovkách, no v stredu mu dva presilovkové góly pomohli k víťazstvu 5:2 nad Phoenixom. Víťazný gól strelil Corey Perry, no presadili sa aj Hampus Lindholm, Ryan Getzlaf, Cam Fowler a Andrew Cogliano, ktorý dal bodku za stretnutím gólom do prázdnej brány. Lindholm strelil svoj prvý gól v NHL a pridal k nemu aj asistenciu. Jonasa Hillera z 26 striel prekonali len Shane Doan a Michael Stone. Mike Smith urobil 24 zákrokov. Ducks prišli o sériu piatich víťazstiev v rade.

Hviezdy duelu: 1. H. Lindholm (ANA), 2. R. Getzlaf (ANA), 3. C. Perry (ANA)

0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies