Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Sumáre

Anaheim, Colorado, Toronto a Winnipeg sa tešili z výhier

V štyroch piatkových dueloch zámorskej NHL nemalo Slovensko zastúpenie. Zažiaril najmä Ryan Getzlaf, ktorý svojím prvým hetrikom kariéry rozhodol o víťazstve Anaheimu nad Buffalom. Z výhier sa tešili aj hráči Toronta, Winnipegu a Colorada.

Van Riemsdyk rozhodol o výhre Toronta

James van Riemsdyk sa ako jediný strelecky presadil v samostatných nájazdoch, aby rozhodol o výhre Toronta nad New Jersey 2:1. Diváci v Air Canada Center sa dočkali gólov až v záverečnej tretine. Skóre duelu otvoril v jej 9. minúte krásnym sólom Phil Kessel, no o sedem minút neskôr vyrovnal Michael Ryder. Jonathan Bernier urobil 34 zákrokov, kým jeho náprotivok Cory Schneider 27. Spokojný mohol byť po zápase aj bývalý „diabol“ David Clarkson, ktorý síce nebodoval, no mohol sa tešiť z tretieho domáceho víťazstva „javorových listov“ v sérii.

Kesselov gól:

Hviezdy duelu: 1. P. Kessel (TOR)

Článok pokračuje pod reklamou

Pavelec, Little doviedli Jets k víťazstvu nad Predators

Bryan Little strelil dva góly, vrátane víťazného, a Ondřej Pavelec zlikvidoval všetkých 41 striel, aby zaznamenal prvé čisté konto v sezóne a výrazne prispel k víťazstvu Winnipegu na domácom ľade proti Nasvhille hladko 5:0. „Stíhači“ rozhodli o svojom triumfe už v prvej tretine, keď sa do listiny strelcov postupne zapísali Little, dvojbodobý Olli Jokinen, Eric Tangradi a Devin Setoguchi. Po treťom inkasovanom góle z ôsmich striel opustil bránu „predátorov“ Carter Hutton a prenechal miesto debutantovi v NHL, Marekovi Mazancovi. Ten čelil ďalším 24 strelám. Little uzavrel skóre duelu v polovici tretej tretiny svojím desiatym gólom v ročníku.

Hviezdy duelu: 1. O. Pavelec (WPG), 2. O. Jokinen (WPG), 3. B. Little (WPG)

Avalanche sa vrátili na víťaznú koľaj po výhre nad Flames

Colorado po stredajšej prehre s Nashville nepripustilo ďalšie zaváhanie a v piatok porazilo trápiace sa Calgary 4:2, aby si pripísalo už 13. triumf z 15 zápasov sezóny. O góly „lavín“ sa postarali dvojbodový Ryan O´Reilly, Paul Stastny, John Mitchell (víťazný gól) a Matt Duchene, ktorý upravil stav stretnutia strelou do prázdnej brány. Jean-Sebastien Giguere si pripísal 30 zákrokov a prekonal ho len jeden muž – dvojgólový strelec Mike Cammalleri, ktorému na oba góly nahrali Mikael Backlund a Jiří Hudler. Karri Ramo chytil 23 striel súpera, no ani on neodvrátil tretiu prehru Flames v sérii.

Hviezdy duelu: 1. J. Mitchell (COL), 2. M. Cammalleri (CGY), 3. J-S. Giguere (COL)

Getzlaf hetrikom prispel k predĺženiu víťaznej série Ducks

Ryan Getzlaf vsietil tri góly v priebehu prvej tretiny, ku ktorým pridal aj asistenciu, aby zaknihoval svoj prvý hetrik v kariére a nasmeroval Anaheim k výhre 6:2 nad Buffalom. Strelecky sa presadili aj Cam Fowler, Andrew Cogliano a Dustin Penner, ktorý nazbieral aj tri asistencie. Correy Perry asistoval dvakrát a Frederik Andersen vyhral aj piaty zápas v bráne Ducks, keď urobil 25 zákrokov. Prekonal ho len dvojgólový Mikhail Grigorenko, kým Ryan Miller inkasoval šesť gólov z 34 striel. Jhonas Enroth kryl zvyšných 12 striel „káčerov“, ktorí vyhrali štvrtý duel v sérii a ostali na čele ligy s 29 bodmi.

Hviezdy duelu: 1. R. Getzlaf (ANA), 2. D. Penner (ANA), 3. C. Perry (ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies