Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
TOR
BOS
NHL live
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Správy z NHL

Dve čisté kontá po sebe nie sú pre Scrivensa ničím novým

Jozef Struhár  
18.11.2013

Brankár Los Angeles Kings Ben Scrivens priznáva, že je to obohraná platňa, ale je to pravda. Keď príde na chytanie, berie veci zápas po zápase, strelu po strele. Teraz sa evidentne ocitol v zóne. Čisté konto totiž drží už 155 minút a dve sekundy.

V nedeľu dvadsaťsedemročný rodák z kanadskej Alberty urobil 37 zákrokov, aby doviedol Kings k výhre 1:0 nad New Yorkom Rangers. Bolo to už jeho druhé čisté konto v rade, no nezažil to po prvýkrát v kariére. Stalo sa mu to už po tretíkrát behom posledných štyroch rokov.

„Vy novinári chcete vždy hovoriť o brankároch, ale sú tam dôležité blokovania striel, skvelá práca v oslabeniach a veľké góly. Trochu je to zlé, pretože za to dostávame všetko uznanie, no čisté kontá sú úspechom celého tímu,“ povedal Scrivens.

Scrivens nepotreboval dlhý čas, aby sa dočkal dvoch núl v rade. Pred takmer deviatimi mesiacmi to dokázal ešte ako brankár Toronta Maple Leafs. Jeho najpamätnejšia séria však prišla v roku 2010, kedy na univerzitnom turnaju ECAC uzavrel svoje vystúpenie troma zápasmi, v ktorých neinkasoval gól, aby doviedol Cornellovu univerzitu k titulu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies