Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Brent Burns zaknihoval prvý hetrik kariéry + video

Obranca pretransformovaný na pravého krídelníka, Brent Burns, v sobotnom zápase San Jose proti St. Louis pomohol k výhre Sharks 6:3 troma gólmi a jednou asistenciou. Z hetriku sa pritom tešil po prvýkrát v kariére. Dočkal sa ho v štvrtom zápase po zranení.

„Bol to preňho veľký večer. Mal od začiatku veľa energie, Vyzerá to tak, že sa dostáva späť tam, kde bol predtým. Jeho minúty išli hore, vrátil sa do presiloviek. Viac v neho verím. Dokáže strieľať puk a jeho veľké telo je presne to, čo proti silným tímom potrebujeme,“ povedal tréner Todd McLellan.

Burns na prvý gól nečakal dlho a dosiahol ho už po 35 sekundách hry. Druhý pridal v prvej tretine za chrbát Briana Elliotta a hetrik skompletizoval počas presilovej hry v tretej tretine, kedy už stál v bráne Blues Jaroslav Halák.

„Pri tom poslednom góle som si len povedal: ‘V poriadku, tu niečo urobím.’ Dostal som potom akoby okno. Ale Joe to zahral dobre, ja som sa dostal do pásma. Potom prišla rýchla strela. Skutočne si ani nepamätám, čo sa vlastne stalo,“ skonštatoval Burns.

Dvadsaťosemročný kanadský rodák si vďaka piatkového zápisu vylepšil konto na osem gólov a šesť asistencií, ktoré dosiahol v 12 zápasoch. Ak by udržal formu, mohol by po prvýkrát v kariére prekonať 50-bodovú hranicu a zaútočiť dokonca na 80-bodovú. Jeho doterajšie maximum je 46 bodov (17+29) z ročníka 2010/11.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies