Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
NYR
CAR
DAL
VGK
«

AHL

Týždeň v AHL: Jurčo bodoval ako jediný, Sivák sa vrátil do AHL

V uplynulom týždni to z pohľadu Slovákov v dvoch nižších profesionálnych ligách nebolo ružové. Bodovať dokázal len Tomáš Jurčo, ktorý však získal len jeden bod. Rady slovenských hráčov v AHL rozšíril Peter Sivák, jeden z najproduktívnejších hráčov ECHL.

Slováci v AHL

Najpozitívnejšou správou z AHL pre slovenský hokej bol fakt, že útočník Peter Sivák, ktorý vlani zaznamenal štyri góly a jednu asistenciu v 9 dueloch za Worcester, podpísal profesionálnu skúšobnú zmluvu s najlepším tímom súťaže a za Abbotsford počas týždňa odohral dva zápasy. Bodovať v nich však nedokázal, rovnako ako aj jeho traja krajania. Ako jediný totiž bodoval len Tomáš Jurčo, ktorý si však konto vylepšil v dvoch zápasoch len o jednu asistenciu a v kanadskom bodovaní klesol z piateho na ôsme miesto.

Bodovanie Slovákov (k 01. 12. 2013)
Poz. v lige Zmena Meno (tím) Z G A B +/- TM
8. -3 T. Jurčo (Grand Rapids) 21 10 13 23 +11 8
186. -25 M. Hrivík (Hartford) 19 3 6 9 -2 4
390. -48 M. Marinčin (Oklah. City) 19 1 4 5 +3 2
530. -45 M. Gernát (Oklah. City) 11 0 3 3 -3 4
593. -30 M. Viedenský (Worcester) 10 0 2 2 -5 0
783. -22 M. Tvrdoň (Grand Rapids)* 1 0 0 0 0 0
813.   P. Sivák (Abbostford) 2 0 0 0 -1 2

* - momentálne nie je súčasťou mužstva

Ligoví lídri

Hráčom uplynulého týždňa sa v AHL stal center Bridgeportu Ryan Strome, ktorý strelil tri góly, pridal tri asistencie a nazbieral štyri plusové body v troch zápasoch. Najproduktívnejším hráčom zostáva Travis Morin z Texasu a najlepším brankárom Mike McKenna zo Springfieldu. Z tímov má stále najlepšiu formu Grand Rapids, ktoré vyhralo posledných päť zápasov v rade a z posledných 15 duelov prehralo len dva. Najlepším tímom je však stále Abbotsford.

Minulý týždeň už takisto ukončil mesiac november, a tak už poznáme aj jeho najlepších hráčov. Najužitočnejším hráčom bol center Ben Street z Abbotfordu, najlepším nováčikom Ryan Strome z Bridgeportu a najlepším brankárom Mike McKenna zo Springfieldu.

Lídri divízií
Východná konferencia
Atlantická divízia Manchester 34 bodov
Severovýchodná divízia Springfield 30 bodov
Východná divízia Wilkes-Barre/Scranton 29 bodov
Západná konferencia
Severná divízia Toronto 25 bodov
Stredozápadná divízia Grand Rapids 32 bodov
Západná divízia Abbotsford 36 bodov

Individuálni lídri
Bodovanie Travis Morin (Texas) 29 (11+18)
Góly Colton Sceviour (Texas) 15 gólov
Úspešnosť zásahov Mike McKenna (Springfield) 94,3 %
GAA Mike McKenna (Springfield) 1,45

ECHL

V ECHL toho z pohľadu slovenských hráčov nebolo veľa zaujímavého. Ani jeden nebodoval a len Michal Čajkovský sa tešil z jedného víťazstva svojho tímu. Peter Sivák klesol v kanadskom bodovaní súťaže z tretieho na štvrte miesto, no odohral len jeden zápas pred odchodom do AHL.

Bodovanie Slovákov (k 01. 12. 2013)
Poz. v lige Meno (tím) Z G A B +/- TM
4. P. Sivák (Alaska)* 15 6 17 23 +12 2
181. M. Tvrdoň (Toledo) 11 4 2 6 -6 4
231. M. Čajkovský (Reading) 13 1 4 5 0 6
425. M. Gernát (Bakersfield)* 2 0 1 1 -2 4

* - momentálne nie je súčasťou mužstva

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Kde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies