Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Sumáre

Tavares zažil päťbodový večer, Kopecký nebodoval

V štyroch pondelkových stretnutiach kanadsko-americkej NHL sa v akcii predstavil jediný Slovák - útočník Tomáš Kopecký, ktorý však nebodoval a ani sa netešil z výhry Floridy. Zahviezdil útočník New Yorku Islanders John Tavares, ktorý strelil hetrik a pridal dve asistencie.

Price, Gionta doviedli Canadiens k výhre nad Panthers, Kopecký nebodoval

Carey Price kryl 26 striel a Brian Gionta zaznamenal víťazný presný zásah, aby Montreal uspel doma proti Floride 2:1 a zdolal ju prvý raz v sezóne v treťom vzájomnom dueli. David Desharnais sa tiež zapásal do listiny strelcov a Canadiens vyhrali druhý zápas z posledných piatich. Čestný úspech Panthers zaknihoval Sean Bergenheim, ktorý v závere prvej tretiny vyrovnával na 1:1, kým Tim Thomas duel opustil s 33 zákrokmi. V akcii nechýbal slovenský útočník Tomáš Kopecký, ktorý počas 16 minút a 11 sekúnd strávených na ľade ohrozil Pricea jednou strelou. Tím zo Sunrise prehrou ukončil sériu troch triumfov.

Hviezdy duelu: 1. T. Plekanec (MTL), 2. M. Pacioretty (MTL), 3. C. Price (MTL)

Tavares piatimi bodmi pokoril Dallas

Kapitán New Yorku Islanders John Tavares strelil piaty hetrik kariéry, ku ktorému pridal dve asistencie, aby doviedol „Ostrovanov“ k domácej výhre nad Dallasom 7:3. Víťazný gól vsietil Brock Nelson a do čierneho sa trafili aj Peter Regin, Brian Strait a Ryan Strome, ktorý skóroval po prvý raz v NHL. Thomas Vanek dvakrát asistoval. Jedinou zlou správou pre tím je zranenie Jevgenija Nabokova, ktorý opustil duel po 13 minútach prvej tretiny so zranením dolnej časti tela. Predtým chytil 7 z 8 striel, Kevin Poulin potom inkasoval dva góly z 15 striel. Prekonali ich Jamie Benn, Erik Cole a Valerij Ničuškin. Kari Lehtonen čelil 43 strelám.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares (NYI), 2. R. Strome (NYI), 3. T. Vanek (NYI)

Johansen, Bobrovskij priviedli Blue Jackets k víťazstvu nad Rangers

Mark Letestu a Ryan Johansen boli úspešní v samostatných nájazdoch a Sergej Bobrovskij urobil po návrate do akcie po viac ako mesiaci 40 zákrokov, pričom chytil aj oba nájazdy, aby Columbus zvíťazil nad New Yorkom Rangers 4:3. Gólmi v normálnej hracej dobe k tomu prispeli dvojbodový Brandon Dubinsky, Cam Atkinson a James Wisniewski. Z hráčov Rangers sa dvakrát presadil Rick Nash a raz Brian Byole, kým Henrik Lundqvist zastavil 36 striel.

Hviezdy duelu: 1. B. Dubinsky (CBJ), 2. R. Nash (NYR), 3. M. Letestu (CBJ)

Flames ukončili sériu prehier triumfom nad Avalanche

Mike Cammalleri skóroval v 17. minúte tretej tretiny v presilovej hre, aby rozhodol o víťazstve Calgary nad Coloradom 4:3 a pomohol tímu ukončiť štvorzápasovú sériu prehier. Sean Monahan, Joe Colborne a dvojbodový Jiří Hudler tiež strelili góly a Karri Ramo zneškodnil 22 striel. Prekonali ho dvojgólový Nathan MacKinnon a Paul Stastny, ktorý prihrával na oba jeho presné zásahy. Jean-Sebastien Giguere opustil zápas s 15 zákrokmi. Tím z Denveru zaknihoval prvú prehru po sérii troch výhier.

Hviezdy duelu: 1. P. Stastny (COL), 2. N. MacKinnon (COL), 3. J. Hudler (CGY)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
T. Kopecký (FLA) 16:11 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies