Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Coyotes to skúšajú s českým útokom

Po prvýkrát od príchodu Martina Erata boli všetci traja zdraví. Reč je o českých útočníkoch Phoenixu Coyotes, ktorých tréner Dave Tippett nechal hrať pokope pri prvej možnej príležitosti.

„Uvidíme, ako to pôjde. Očividne si však rozumejú a vedia, ako každý z nich hrá,“ skonštatoval Dave Tippett, s ktorého voľbou súhlasil aj Radim Vrbata: „Môžete vidieť, že sa vieme v útočnom pásme nájsť.“

Erat, Vrbata a Martin Hanzal vo štvrtkovom zápase proti Floride Panthers ukázali, že tréner urobil dobré rozhodnutie. Potvrdili to, že sa im spolu na majstrovstvách sveta v roku 2008, na ktorých v siedmich dueloch nazbierali dokopy 16 bodov, nedarilo náhodou.

V zápase si vypracovali niekoľko príležitostí a nakoniec sa po hákovaní Jimmyho Hayesa dvaja z trojice aj zapísali do bodovania. Vrbata otvoril skóre po prihrávke Hanzala. Aj vďaka tomuto gólu vyhrali Coyotes 2:1.

Arizonský tím po prvýkrát za viac ako štyri mesiace vyhral tri zápasy v rade, a hoci to nebolo štýlové víťazstvo, prinieslo dôležité body. Tím už má na pozícii druhej divokej karty štvorbodový náskok pred Dallasom Stars.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies