Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Bruins nevylučujú návrat Seidenberga v play-off

Tím Boston Bruins nechce vzbudzovať veľké nádeje, ale tréner Claude Julien i prezident Cam Neely v ostatných dvoch dňoch povedali, že je stále možné, že si obranca Dennis Seidenberg v tejto sezóne zahrá.

Nemecký veterán podstúpil začiatkom januára operáciu pravého kolena po tom, čo si 27. decembra v zápase proti Ottawe Senators natrhol vonkajšie krížne väzivo a postranné väzivo. Verdikt v tom čase bol, že si v ročníku už nezahrá.

Typicky sa športovci z takéhoto zranenia zotavujú šesť až osem mesiacov. Počiatočná nádej teda bola, že bude pripravený na tréningový kemp. Najlepším scenárom teraz je však to, že sa vráti do akcie ešte počas tohtoročného play-off.

„Stále je to vo vzduchu. Nebudem hovoriť nie, ale určite je tam ešte veľa otáznikov. Nebudem tu stáť a hovoriť, že je veľká šanca, že sa vráti. Keď ten čas príde, potom bude zhodnotený,“ povedal Julien.

Návrat Seindenberga by prichádzal do úvahy v neskorších fázach bojov o Stanleyho pohár, ale je stále otázne, či by tím bol ochotný zaradiť do týchto dôležitých zápasov hráča, ktorý šesť mesiacov nehral.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies