Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Chára proti Ottawe nenastúpi

Štart kapitána Bostonu Zdena Cháru v zápase proti Ottawe bol otázny. Otázniky sú však preč, pretože Chára definitívne do zápasu nezasiahne.

Chára počas zápasu s Torontom utrpel zranenie, ktoré nebolo dlho špecifikované. Tréner Dave Lewis však už niečo prezradil. Jedná sa o zranenie, ktorému zrejme pomohla aj fyzická záťaž, čo naznačuje, že by mohlo ísť aj o slabiny. Chára povedal, že nikdy predtým neutrpel podobné zranenie.

Prvý slovenský kapitán klubu NHL vynechal sobotný zápas proti Philadelphii a dnes vynechá druhý zápas v sérii. Jeho štart v ďalšom zápase proti NY Islanders, ktorý sa hrá vo štvrtok je otázny, no Chára priznáva, že by sa rád do konca týždňa vrátil.

„Cítim sa lepšie. Každým dňom sa to zlepšuje. Je to lepšie a lepšie,“ povedal Zdeno Chára, ktorý do hlavného mesta Kanady necestoval a vynechal aj tréning Bruins.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies