Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Preview dnešných zápasov + tipy

New Jersey Devils – St. Louis Blues
Súboj má jasného favorita a tým je New Jersey! Výkonnostný rozdiel na všetkých postoch začínajúc brankármi a končiac útočníkmi vyznieva jasne pre diablov z New Jersey. Mužstvo bluesmanov nemá ani v tejto sezóne žiarivé výkony a tomu napovedajú strelecké suchoty v podobe najmenej strelených gólov ( 96 ) z celej NHL. Naopak diabli si urobili chuť v predošlom zápase s Montrealom ( 3:0 ) a Brodeur má možnosť si pripísať ďalšie víťazstvo na svoje konto.

Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres
Chicago malo pred sezónou veľmi smelé plány a zostava tomu nasvedčovala. Potom však prišiel úder v podobe zranených hráčov Handzuša, neskoršie Havláta a aby skaza bola dokončená, tak zranenie prišlo na tom najdôležitejšom mieste a tým bol brankár Khabibulin. S jastrabmi to išlo dolu vodou. Buffalo zaznamenalo historicky najlepší štart do sezóny s 10 vyhratými zápasmi v rade a pokračujú vo vynikajúcej forme doteraz. Nie náhodou sú na 2. mieste v celej NHL. Rýchlosť, vyrovnanosť všetkých útokov a vynikajúci brankári ( Miller – Biron ), robia Sabres jedným s kandidátov na Stanley cup! Uzdravení jastraby s Khabibulinom v bránke a vylepšenej ofenzíve v podobe Ruutu – Bondra, môžu narobiť Buffalu vrásky, ale tak dobre rozbehnutý stroj menom „Buffalo Sabres“ nenechá nič na náhodu. 24 bodový rozdiel v prospech Sabres by sa mal prejaviť.
Slováci v zápase: Chicago Blackhawks - Peter Bondra

San Jose Sharks – Edmonton Oilers
Západná konferencia má dnes na programe zápas San José verzus Edmonton! Minuloročný finalista Edmonton, povzbudený výhrou v predĺžení nad L.A. Kings, si bude chcieť zobrať body od domácich žralokov. Sharks sú v sezóne zatiaľ spolu s New Jersey tímom s najmenším počtom inkasovaných gólov (100) a disponuje azda najvyrovnanejšou brankárskou dvojicou v lige ( Nabokov – Toskala ). Ofenzívne trio Thorton-Cheechoo-Marleau hrá v pohode a pred domácim publikum by sa mali predviesť v plnej paráde.

Florida Panthers – Pittsburgh Penguins
Panteri pripomínajú už niekoľko sezón len malého, neskúseného pantera, ktorý si sem tam uchmatne nejakú korisť v podobe bodíkov od súperov. Ani veterán Ed Belfour a technicky vynikajúci Oli Jokinen nespasia slnečných panterov z Floridy. Pittsburgh má veľkú budúcnosť v podobe mladých super hviezd Crosby-Malkin-Fluery a okolo tohto tria sa bude budovať nový Pittsburgh Penguins. Floridskí panteri aj so slovenskými hokejistami Stümpelom a Mezeiom by si chceli pochutiť na tučniakoch s Pittsburghu, ale tí akom sa zdá, zabudli na minuloročnú nevydarenú sezónu a pokúsia sa zo slnečnej Floridy odviesť víťazné body.
Slováci v zápase: Florida Pahtters - Jozef Stumpel, Branislav Mezei, Juraj Kolník(pravdepodobný štart)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies