Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Spezza predĺžil zmluvu s Dallasom o štyri roky

Tím Dallas Stars a útočník Jason Spezza sa podľa očakávaní dohodli na predĺžení spolupráce. Športová televízia TSN informovala, že obe strany podpísali v piatok štvorročnú zmluvu v hodnote 30 miliónov dolárov.

Tridsaťjedenročný kanadský center bude počas nasledujúcich štyroch sezón zarábať v priemere 7,5 milióna ročne. Polepší si tak o pol milióna oproti súčasnému sedemročnému kontraktu v hodnote 49 miliónov dolárov.

„Je to vzrušujúci deň pre mňa i moju rodinu. Boli sme tu doteraz veľmi šťastní s týmto tímom a organizáciou. Je pekné pomáhať tomuto tímu a teším sa na nasledujúce roky," povedal Spezza pre oficiálnu stránku klubu.

TSN pridala informáciu, že v novej Spezzovej zmluve je zahrnutá aj klauzula o nemožnosti výmeny bez jeho súhlasu. Práve výmenou sa rodák z Mississaugy dostal do texaského klubu z Ottawy Senators.

Spezza zatiaľ napĺňa očakávania Stars, keď si v 20 zápasoch tohto ročníka pripísal na konto 18 bodov za štyri góly a 14 asistencií. Celú predošlú kariéru v NHL strávil v Ottawe, ktorá ho draftovala v roku 2001 z celkovej druhej priečky.

„Jason je hráč svetovej triedy a jeho prínos pre našu organizáciu je odrazom toho, čo tu v Dallase budujeme. Jeho profesionalizmus a produktivita, ktoré nám prináša, sú kľúčové pre náš budúci úspech. Oceňujeme tiež vodcovstvo, ktoré priniesol do tímu," vyzdvihol kvality hráča generálny manažér Stars Jim Nill.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies