Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

NHL potrestala Flyers za cestovanie cez sviatky

Jozef Struhár  
05.01.2015

Agentúra AP v sobotu informovala o tom, že tím Philadelphia Flyers porušil pravidlá kolektívnej dohody a cestoval počas vianočnej prestávky. NHL to spoločne s hráčskou asociáciou prešetrila a došla k záveru, že sa tak skutočne stalo.

Počas trojdňového voľna v období vianočných sviatkov majú tímy zakázané trénovať i cestovať. Zákaz platil aj 26. decembra, keď mužstvo Philadelphie letelo do Nashvillu. Dôkazom toho boli záznamy letov, ktoré sú dostupné aj na internete.

NHL tak tím potrestala pokutou. V akej výške bola, nie je známe. Napriek tomu to však vyzerá, že vo vedení bohatej Philadelphie si s tým ťažkú hlavu nerobia. „Boli sme si vedomí toho pravidla a určite akceptujeme rozhodnutie ligy,“ skonštatoval generálny manažér Ron Hextall, ktorý umožnil let svojho tímu na žiadosť hráčov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies