Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Gudas vynechá po operácii štyri mesiace

Český obranca Tampy Bay Lightning Radko Gudas už má za sebou operáciu kolena. Po nej sa tím Tampa Bay Lightning dozvedel, akú dlhú dobu sa bez jeho služieb bude musieť zaobísť. Tím sa podelil aj s verejnosťou – budú to štyri mesiace.

Takáto dlhá absencia znamená, že sa dvadsaťštyriročný pražský rodák už v priebehu základnej časti do akcie nevráti a svoje prvé zápasy po operácii by mohol odohrať až v play-off, ak by sa Lightning dostali cez prvé kolo.

„Prináša nám veľa pracovitosti a hlavne v našom tíme je to veľká strata. Aj s ním súcitíte, pretože sa naozaj v tejto lige začína presadzovať. Je ťažké, že sa mu to prihodilo,“ skonštatoval tréner Jon Cooper.

Gudas odohral v tejto sezóne 31 zápasov, v ktorých zaregistroval dva góly a tri asistencie. S 34 trestnými minútami je druhým najvylučovanejším hráčom tímu. Pre aktuálne zranenie nehral od 29. decembra.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies