Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Náš Halák alebo Francúz Huet?

V tíme Montrealu je po víťaznom ťažení v posledných zápasoch dobrá nálada. Pre Canadiens sa veci vyvíjajú pozitívne, pretože už v sobotu bude trénerom k dispozícii aj Cristobal Huet. Prvý brankár Montrealu, ktorý bol oporou Habs počas celej sezóny, už po zranení trénuje v plnom nasadení. Podľa oficiálnych vyjadrení predstaviteľov Montrealu by mal byť Huet k dispozícii v sobotňajšom zápase proti Buffalu.

Situácia na brankárskom poste sa počas Huetovej neprítomnosti vyvinula tak, ako by to nečakal asi nikto. Slovenský brankár Jaroslav Halák, ktorý bol povolaný z farmárskeho tímu Hamiltonu, mal byť len náhradným brankárom Davida Aebischera. Halák sa však svojej šance chytil a dokázal, že neuveriteľné výkony, ktoré predvádzal v nižšej súťaži neboli len náhodné a že je pripravený chytať v NHL. V diskusii slovenských fanúšikov na našom webe len málokto veril, že by počas sezóny mohol Halák chytať v prvom tíme.

Halák sa nielen uchytil, ale je dokonca oporou Montrealu a má veľký podiel na úspešnej víťaznej sérii. Halák vychytal päť víťazstiev v rade, ktoré posunuli Canadiens do playoff. Bude veľmi zaujímavé sledovať ako sa situácia na brankárskom poste nakoniec vyvinie. Je jasné, že len dvaja brankári sa môžu dostať na súpisku. Je teda len na trénerovi Guy Carbonneauvi ako vyrieši tento problém. Podľa všetkého sa dá očakávať, že v zajtrajšom stretnutí proti Ottawe ešte nastúpi slovenský brankár. Uvidíme či potom Carbonneau zasiahne do aktuálnej zostavy a ktorý z brankárov dostane "čierneho petra". Myslím, že všetci slovenskí fanúšikovia držia palce a veria, že Jaroslav Halák to nebude a bude aj naďalej robiť v NHL rozruch.

Poznámka redaktora: Na oficiálnej stránke NHL môžete dnes nájsť anketu v ktorej figuruje aj Jaroslav Halák.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies