Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Slováci v NHL

Slováci vyšli bodovo naprázdno

V NHL boli na programe len dve stretnutia, v ktorých sa predstavili dvaja slovenskí zástupcovia. Marián Hossa ani Milan Jurčina sa však bodovo nedokázali presadiť.

V dueli Atlanta - Washington na seba narazili aj dvaja slovenskí reprezentanti. Marián Hossa v drese Atlanty strávil na ľade viac ako 23 minút a zaznamenal 2 strely na bránku hostí. Bohužial Hossovi sa nepodarilo posunúť bližšie k stobodovej hranici, keď v stretnutí nebodoval. Na druhej strane, v drese Washingtonu predviedol slovenský obranca Milan Jurčina výborný výkon a podielal sa na úspešnom eliminovaní práve Mariána Hossu. Washington nakoniec prekvapujúco porazil Atlantu 3:2, keď všetky 3 góly strelili hráči Caps v druhej tretine.

V druhom zápase sa proti sebe predstavili Anaheim a San Jose. Stretnutie bolo vyrovnané a v riadnom hracom čase sa skončilo nerozhodne 2:2. V predĺžení nepadol gól a tak sa rozhodovalo o osude stretnutia v samostatných nájazdoch. Hráči San Jose boli úspešnejší, keď premenili 2 samostatné nájazdy, kým ich protihráči len jeden.

Slovák dňa - Milan Jurčina (Washington)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Marián Hossa (ATL) 23:36 0 0 0 -1 2 0
Milan Jurcina (WAS) 22:04 0 0 0 0 1 2




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies