Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Slováci v NHL

Colorado s Budajom musí dnes vyhrať

Colorado Avalanche má ešte šancu postúpiť do bojov o Stanley Cup. Pred tímom je ťažká úloha, keď musí vyhrať všetky tri zostavajúce stretnutia základnej časti a ešte sa spoliehať na zaváhanie Calgary. Posledný duel odohrajú obidve mužstvá práve proti sebe.

Dnes odohrá Colorado veľmi ťažký duel vo Vancouveri. Práve tomuto tímu podľahli lavíny pred vyše týždňom na domácej pôde 0:3. Vtedy však nechytal ani slovenský brankár Peter Budaj. Šancu dostal Jose Theodore, ktorý chytal dobre a dostal len jeden gól pri presilovej hre hostí 5 na 3. Zvyšné dva góly už strelili hráči Canucks do prázdnej bránky. Prípadná prehra Colorada v dnešnom stretnutí by znamenala definitívny stop a neúčasť v tohtoročných bojoch o Stanley Cup.

Pre všetkých fanúšikov Colorada je len škoda, že lavíny nepodávali počas sezóny také výkony, aké predvádzajú posledné dva mesiace. Hviezda mesiaca v NHL a opora lavín, Peter Budaj, nastúpi aj do dnešného zápasu s jediným cieľom - zvíťaziť. Ak sa mu to nepodarí, môže pomaly rozmýšľať nad účasťou na nadchádzajúcich MS v hokeji v Moskve.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies