Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Hossa pomohol vynovenému Chicagu k výhre

V pondelok sa v NHL odohrali tri zápasy, v ktorých si zahral aj jeden Slovák. Marián Hossa sa tešil z víťazstva, ku ktorému pomohol aj jedným gólom.

Hviezdy večera:
1. Jonathan Toews (CHI), 2 góly, 1 asistencia
2. Alex Stalock (SJS) 20/20 (čisté konto)
3. Mats Zuccarello (NYR), 2 asistencie

Hossa pomohol vynovenému Chicagu k výhre nad Carolinou

Marián Hossa sa po sedemzápasovej odmlke opäť zapísal do streleckej listiny. Jednoduchou strelou spoza kruhu prekonal Antona Chudobina, aby prispel k výhre Chicaga 5:2 nad Carolinou, ktorá prišla o trojzápasovú víťaznú sériu. V drese Blackhawks zažili svoj debuty Kimmo Timonen i Antoine Vermette. Hrali solídne, ale nebodovali. Tím vpred ťahal najmä kapitán Jonathan Toews, ktorý strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. Michal Rozsíval zaznamenal dve asistencie a strelecky sa presadili aj Marcus Krüger a Brandon Saad (víťazný gól). Všetci strelci, s výnimkou Hossu, prekonali Cama Warda, ktorý urobil 14 zákrokov predtým, ako ho nahradil Chudobin. Ten čelil ôsmim strelám. Corey Crawford mal viac práce ako oni dvaja dohromady, ale z 29 striel ho prekonali len sviatoční strelci John-Michael Liles a Alexander Siomin. Hossa odohral 18 minút a zaznamenal aj tri plusové body, dve trestné minúty a šesť streleckých pokusov. Bol najaktívnejším strelcom zápasu.

Hossov 18. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. J. Toews (CHI), 2. M. Rozsíval (CHI), 3. N. Hjalmarsson (CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Rangers zdolali Predators, ktorí prehrali tretí duel v rade

Obranca Keith Yandle zažil víťazný debut v drese Rangers a útočník Mats Zuccarello oslávil nový kontrakt postom prvej hviezdy zápasu. Nór prihrával na dva góly, Cam Talbot urobil 25 zákrokov a New York porazil najlepší tím NHL pomerom 4:1. K výhre nad Nashville viedli aj góly Marca Staala, Chrisa Kreidera (víťazný gól), Dominca Moorea a Ricka Nasha, ktorý zaznamenal 38. presný zásah v ročníku strelou do prázdnej brány. Rangers mali väčšinu zápasu prevahu a o jediný gól Predators sa postaral Matt Cullen. Pekka Rinne urobil 36 zákrokov, ale prehral piaty zo svojich posledných šiestich štartov. Jeho tím po prvýkrát v sezóne prehral tri zápasy v rade.

Hviezdy duelu: 1. M. Zuccarello (NYR), 2. C. Talbot (NYR), 3. C. Kreider (NYR)

Smith a Stalock doviedli Sharks k výhre nad Canadiens

San Jose i Montreal nastúpili v pondelok už aj s novými tvárami v ich zostavách. Nakoniec sa jednou z kľúčových postáv duelu stala nenápadná posila Sharks, Ben Smith. Niekdajší útočník Chicaga ukončil 29 zápasov trvajúce čakanie na gól, aby začal cestu kalifornského tímu za výhrou 4:0 a ukončením osemzápasovej série domácich prehier. Neskôr pridal aj jednu asistenciu. Strelecky sa presadili tiež Joe Pavelski, Matt Irwin a Patrick Marleau. Dôležitý bol aj výkon Alexa Stalocka, ktorý zneškodnil 20 striel pri svojom druhom čistom konte v sezóne. Carey Price urobil 33 zákrokov. V drese Canadiens svoj debut zažil obranca Jeff Petry a po 19 zápasoch vynechaných pre otras mozgu sa vrátil PA Parenteau. Montreal nestrelil San Jose gól už v treťom zápase v rade.

Hviezdy duelu: 1. A. Stalock (SJS), 2. B. Smith (SJS), 3. J. Pavelski (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Hossa (CHI) 18:01 1 0 1 +3 2 6 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies