Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Bude si musieť Tampa poradiť bez Kučerova?

Šikovný a produktívny útočník Tampy Bay Nikita Kučerov cestoval v nedeľu do Chicaga, ale pred šiestym zápasom finálovej série je jeho status otázny. Bude pre zranenie chýbať alebo pomôže Lightning odvrátiť neúspešný koniec ročníka?

Dvadsaťjedenročný Rus sa zranil v prvej tretine sobotného zápasu, keď pri zakončovaní stratil rovnováhu a nepekne narazil do tyčky bránky Coreyho Crawforda. Trafil ju ramenom alebo kľúčnou kosťou. Ľad opustil v bolesti a už sa do hry nezapojil. V nedeľu Tampa netrénovala, a tak sa nedalo nič na základe toho odvodiť.

„ Povedal by som, že je to ako s Benom Bishopom a ako on bol na tom pred piatym zápasom. Zajtra budeme mať dobrovoľný tréning, takže si nič neodvodzujte z toho, ak by na ľade chýbal. Je na tom omnoho lepšie ako včera. Aby som bol úprimný, myslel som si, že bola šanca, že by sa do toho zápasu ešte aj vrátil. Nevyšlo to, ale tieto dva dni mu dodali potrebný oddych,“ skonštatoval pre AP tréner Jon Cooper.

Ak by Kučerov nebol schopný hrať, bola by to veľká rana pre Lightning, ktorí prehrávajú vo finálovej sérii 2:3 a v pondelok musia vyhrať, ak chcú zostať v hre o Stanleyho pohár. Kučerov je pritom druhý v tíme v počte gólov (10), asistencií (12) i bodov (22).

Článok pokračuje pod reklamou

„Kučerov je veľkým dôvodom toho, že sme boli takí úspešní. Je to dôležitý hráč, ktorý strieľa veľké góly. Je to veľmi dobrý hráč a dúfame, že bude späť. Našli sme však cestu za vyrovnaním v predošlom zápase, keď nám chýbal. Táto séria je vyrovnaná a každý zápas mohol dopadnúť aj opačne. To je krása tohto športu. Dúfame, že bude späť, ale ak nebude, tak tu máme hráčov, ktorí sú schopní nahradiť ho,“ povedal kapitán Steven Stamkos.

Otázka zdravotného stavu nemohla byť ignorovaná ani v prípade Bishopa. Americký brankár vynechal štvrtý zápas finále pre nešpecifikované zranenie, ale odchytal celý piaty duel. Cooper v nedeľu prezradil, že si v ňom svoj stav nijako nezhoršil.

„Bol v poriadku a cíti sa teraz podstatne lepšie. Myslím si, že odchytal mimoriadny zápas. Naši brankári neinkasujú viac ako dva góly. Nemohli by sme od nich žiadať viac. Musíme začal strieľať góly. On sa cíti omnoho lepšie,“ dodal Cooper.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies