Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Grubauer predĺžil zmluvu, Bäckström nestihne úvod sezóny

Tím Washington Capitals je spokojný s výkonmi brankára Philippa Grubauera, a tak sa obe strany dohodli na predĺžení spolupráce o dva roky. V pondelok o tom informoval web klubu.

Grubauer podpísal jednocestný kontrakt, čo znamená, že s najväčšou pravdepodobnosťou bude kryť chrbát jednotke Bradenovi Holtbymu.

Generálny manažér Capitals Brian MacLellan uviedol, že v prvom roku zmluvy zarobí 23-ročný Nemec 650-tisíc amerických dolárov, potom sa zvýši jeho plat o 200-tisíc dolárov.

Rodák z Rosenheimu odchytal väčšiu časť tohto ročníka na farme v Hershey (AHL). V prvom tíme Capitals zaznamenal len dva štarty, jeden zápas však odchytal v play-off.

Doterajší náhradník Justin Peters, ktorý má platnú zmluvu aj na ďalšiu sezónu, bude zrejme pôsobiť v AHL.

Bäckström by nemusel stihnúť úvod novej sezóny

Švédsky center Nicklas Bäckström možno nestihne začiatok ročníka 2015/16 pre pomalé zotavovanie sa z májovej operácie bedier. Podľa pôvodných prognóz mal pritom stihnúť už septembrový tréningový kemp.

Dvadsaťsedemročný rodák z Gävle bude podľa švédskeho periodika Gefle Dagblad pauzovať až päť mesiacov, teda do konca októbra. Sezóna zväčša začína v prvom týždni tohto mesiaca. Capitals by tak mohli byť bez kľúčového útočníka až v prvých desiatich zápasoch novej sezóny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies