Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Penguins si upísali švédskeho veterána Andersena

Tím Pittsburgh Penguins v pondelok posilnil svoju defenzívu o skúseného Švéda Niclasa Andersena, ktorý v zámorí ešte nehral. Informoval o tom generálny manažér Jim Rutherford na klubovom webe.

Dvadsaťsedemročný zadák absolvoval ostatný ročník v tíme Brynäs Gävle z SHL, za ktorý odohral 54 zápasov so ziskom 22 bodov. Strávil v ňom väčšinu kariéry, v sezóne 2011/12 s ním získal švédsky titul. Dva roky hral aj v KHL v drese Severstaľu Čerepovec.

Andersena draftovalo Los Angeles Kings v roku 2006 vo štvrtom kole zo 114. pozície. Zmluvu s ním však nikdy nepodpísal. S Pittsburghom sa dohodol na ročnom vstupnom kontrakte. Okrem 303 duelov v SHL má na konte aj striebro z juniorských MS 2008 a bronz z lanského svetového šampionátu v Minsku.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies